Alan Wake • Myös esim. eka Alan Wake PC versio kärsi samasta, ankeat Xbox animaatiot olivat välissä hommaa pilaamassa. Uusi versio kai korjaa kuvion vaan kunnollako, sitä emme vielä tiedä.

  Alan Wake Remastered on päältä päin siloteltu vaan kyllä sen silti vanhaksi peliksi heti huomaa. Ei minun tuota pitänyt ostaa, mutta ostinpa kuitenkin*.

  Peliarviossa Alan Wake Remastered – komea paluu kotiin

  Kun Alan alkaa löytää poluiltaan itsensä kirjoittaman käsikirjoituksen osasia, jotka kertovat tulevista tapahtumista, ollaan jo todellakin hämärän rajamailla.

  Tuohon liittyy pelin suurin ongelma. Ei ole juuri aikaa etsiskellä kässärin osasia tahi muutakaan, kun vihulaista puskee jatkuvasti päälle. Pateja on vähän ja Duracellit (alkup. pelissä moista brändäystä) hyytyy hetkessä.

  Yritin ajat sitten pelata peliä vaan ei jaksanut sitä vihulaisten tulvaa yrittäessä tutkia paikkoja. Ehkä joskus kuitenkin vielä pelaan, saattaahan tuo sujua paremmin game padilla kuin PC:n näppiksellä ja hiirellä.

  *=Sain satasen "pelirahaa" ja se riitti juuri PS5 peleihin Ghost of Tsushima Director's Cut ja Alan Wake Remastered (yhteensä € 99,85). • Jahas. Alan Wake 2 luvassa vuonna 2023.

  https://www.alanwake.com/ • Alanin taskulamppuun menee kaksi paristoa?

  0_1639140250737_537616c0-9f7b-42cd-9b0c-c1651a28ae2a-image.png • Mr. Järvi Remedyltä sanoo, että kakkonen on kauhupeli. Ykkösen luokitteli enempi toimintapeliksi.