"Onko radion kuunteluun enää muuta syytä kuin laiskuus?" • Kommentti: Hyvästi radio, ei jää ikävä

  Sellainen pikku juttu täytyy muistaa, että Spotify ja muut haluavat rahaa. Jostain tosin on/oli tarjolla mainoksilla höystetty huonolaatuisempi versio.

  Radio on myös edelleen hätätiedotuskanava. Jokin paristokäyttöinen pikkupurkki olisi hyvä säästää. Ja lienee Kaitsun paatissakin radio.

  Kun kerran on pakko YLE:lle maksaa, niin virittimen kaivoin taas alkukesästä esiin samalla kun virittelin AV-kilkkeitäni uusiksi. Vain ylen kanavat ovat viritettyinä, koska en suostu kuuntelemaan mitään mainoksia. Töllöä en kuitenkaan suostu katsomaan, vaikka pitääkin maksaa.

  No hyvä jos pari kertaa vuodessa radiosta jotain kuuntelen. Jos musiikki oikeasti kiinnostaisi, saattaisin harkita jotain striimauspalvelua.

  Ostin kyllä lisää C-levyjä parinkymmenen vuoden tauon jälkeen. Voin kuunnella ihan milloin tahdon ja levyt eivät edes katoa, kuten striimauspalvelussa voi käydä. • Radio on myös edelleen hätätiedotuskanava. Jokin paristokäyttöinen pikkupurkki olisi hyvä säästää. Ja lienee Kaitsun paatissakin radio.

  En muuten löydä omaani. Samaten on hukassa myös ainakin subbarin taajuuskorjaimen mikrofoni.

  Muistan missä nuo olivat, vaan eivätpä enää ole. Jos kerran enempikin nippeleitä on hukassa, niin pitääpä tehdä lisähakuja kämpässä. • Juuri löytyi sekä taskuradio että subbarin taajuuskorjaimen mikrofoni. Vaan hukassa on analoginen TV viritin!

  Sain ColecoVisionin alkup. paketissa vaan enpä saa sitä käyttöön. Konsolissa on vain RF ulostulo (toki mallia analoginen).

  Se mitä hukkasin (pelkään heittäneeni pois putkiremppasiivouksessa), sopisi hommaan. Kyseessä oli erillinen TV viritinosa jostain videonauhurista tai videonauhuri ja kamera combosta.

  Joku täällä toki tietää kivan purkin, joka syö PAL ja NTSC RF:ää ja oikealle kanavalle virityksen jälkeen pukkaa kuvaa ulos vaikkapa S-Videona. Komposiittivideo lienee alle sen tason, johon RF kykenee.

 • Tuo linkkaamasi on vain NTSC ja lienee väärin päin (tekee RF:ää). Monissa on kuvaukset poskellaan.

  Parhaan tuntuinen tähän saakka löytämäni RF demodulaattoriksi väitetty verme tekee väen väkisin VGA:ta eli silläkään ei tee enää mitään.