"Onko radion kuunteluun enää muuta syytä kuin laiskuus?" • Kommentti: Hyvästi radio, ei jää ikävä

  Sellainen pikku juttu täytyy muistaa, että Spotify ja muut haluavat rahaa. Jostain tosin on/oli tarjolla mainoksilla höystetty huonolaatuisempi versio.

  Radio on myös edelleen hätätiedotuskanava. Jokin paristokäyttöinen pikkupurkki olisi hyvä säästää. Ja lienee Kaitsun paatissakin radio.

  Kun kerran on pakko YLE:lle maksaa, niin virittimen kaivoin taas alkukesästä esiin samalla kun virittelin AV-kilkkeitäni uusiksi. Vain ylen kanavat ovat viritettyinä, koska en suostu kuuntelemaan mitään mainoksia. Töllöä en kuitenkaan suostu katsomaan, vaikka pitääkin maksaa.

  No hyvä jos pari kertaa vuodessa radiosta jotain kuuntelen. Jos musiikki oikeasti kiinnostaisi, saattaisin harkita jotain striimauspalvelua.

  Ostin kyllä lisää C-levyjä parinkymmenen vuoden tauon jälkeen. Voin kuunnella ihan milloin tahdon ja levyt eivät edes katoa, kuten striimauspalvelussa voi käydä. • Radio on myös edelleen hätätiedotuskanava. Jokin paristokäyttöinen pikkupurkki olisi hyvä säästää. Ja lienee Kaitsun paatissakin radio.

  En muuten löydä omaani. Samaten on hukassa myös ainakin subbarin taajuuskorjaimen mikrofoni.

  Muistan missä nuo olivat, vaan eivätpä enää ole. Jos kerran enempikin nippeleitä on hukassa, niin pitääpä tehdä lisähakuja kämpässä.