Pleikkapelejä tutkimuksilla • Hei, Marko
  Huomasitko jo, että voit nyt lunastaa 105 Norstat-kolikolla palkkioksi PlayStation Store 10 € kuponkikoodin. Lisää helposti varoja PlayStation Network-lompakkoon, niin voit ostaa pelejä, lisäsisältöä ja paljon muuta.
  Vastaa siis kyselyihin, kerää Norstat-kolikoita ja voit olla lähempänä uuden pelin lunastamista itsellesi, lapsellesi tai vaikkapa lapsenlapsellesi!

  Joo juu justiinsa mutta ellei ole todella "yhteensopiva" kaikkiin kyseleyhin niin 105 kolikon kerääminen kestää jokusen kuukauden (tai vuoden) ja muutaman kympin pelin "ansaitseminen" kestää sitten jokusen vuoden. • Ja sullako on Pleikka?

  PS: ei sieltä storesta mitän voi ostaa • @mikropiltti

  Ei oo, ei tuu kuten vanhassa kappaleessa sanotaan, tuo on muistutus kaikille jäsenille.

  Ei voikaan ostaa mutta pääpointti olikin se että ei niitä kolikoita saa kovin nopeasti ja kalliimpien "osto" kestää kuukausia. • Etkös joskus harrastanut jotain "klikkaa mainoksia ja ansaitse rahaa" juttua? Saitko vitosen kasaan? • @mikropiltti

  Jotain ja sain toistasataa kokoon (kirjaston koneella) ennenkuin firma sen takana pisti pillit pussiin ja en saanut rahojani kun en ylittänyt tiettyä saldoa (olisi pitänyt olla ensimmäisten joukossa ja "jokunen" ns. seuraaja että olisi päässyt minimisummaan etenkin kun myöhemmin rahan kerääminen muodostui erittäin hankalaksi rajoitusten takia).

  Kyselyihin vastaamalla olen saanut pikkasen rahaa ja Norstatin kolikoilla olen ostellut leffalippuja Corona-aikana ja harvoin sitä ennen.

  Norstatin normitutkimuksissa 10 euron kerääminen Pleikkakauppaan kestäisi väh. kuukauden ja sitten jonkun 70 euron pelin saaminen kestäisi väh. 6 kk siis edellyttäen että on ns. "ihanneasiakas", toki saa nopeammin jos vastaa kyselyihin tabletilla (Antero tai Omena) tietokoneen lisäksi ja jos on kutsunut kavereita osallistumaan tutkimuksiin niin sekin nopeuttaa "tienaamista". • @marko-forssell sanoi ryhmässä Pleikkapelejä tutkimuksilla:

  kun en ylittänyt tiettyä saldoa

  Vai että tuollainenkin lisäsumutus.

  Itse en koskaan ymmärtänyt mitä hyötyä on mainostaa yhtään mitään tyypeille, jotka klikkailevat mainoksia saadakseen sentin murto-osia. Tuskin löytyy mitään ostopotentiaalia moisista.

  Minullekin on aivan turha mainostaa yhtään mitään. Ärsyynnyn vaan, jos jonkin mainoksen satun näkemään. • @mikropiltti

  No se oli silloin kun se eka IT-kupla oli pullistumassa ja mainoksista maksettiin jonkunverran, en muista oliko siellä se rajoitus alunperin mutta jos oli niin ei sitä silloin ajatellut kun ei tiennyt että muutaman vuoden päästä se pistää lapun luukulle ja alkuun taisi olla että oli rajattomat ansaintatunnit kuukaudessa .