uutiset tuplana • Liittyneekö samaan, että sähköpostiini oli tullut tuplana viesti viimeisimmistä keskusteluaiheista? (Aikaisemmin tuommoisia viestejä ei ole tullut ollenkaan, onko tämä uusi palvelu, jota en ole noteerannut?) Voisiko viestien kahdentumisiin vaikuttaa, että olen aikoinaan rekisteröitynyt Mikrobittiin ja myöhemmin vielä Alma Mediaan? • @markku-autio sanoi ryhmässä uutiset tuplana:

  Liittyneekö samaan, että sähköpostiini oli tullut tuplana viesti viimeisimmistä keskusteluaiheista? (Aikaisemmin tuommoisia viestejä ei ole tullut ollenkaan, onko tämä uusi palvelu, jota en ole noteerannut?) Voisiko viestien kahdentumisiin vaikuttaa, että olen aikoinaan rekisteröitynyt Mikrobittiin ja myöhemmin vielä Alma Mediaan?

  Hei, koosteviesti taitaa johtua jostakin ylläpidon asetuskikkailusta. Korjataan. • @olli-vänskä-mb sanoi ryhmässä uutiset tuplana:

  @markku-autio sanoi ryhmässä uutiset tuplana:

  Liittyneekö samaan, että sähköpostiini oli tullut tuplana viesti viimeisimmistä keskusteluaiheista? (Aikaisemmin tuommoisia viestejä ei ole tullut ollenkaan, onko tämä uusi palvelu, jota en ole noteerannut?) Voisiko viestien kahdentumisiin vaikuttaa, että olen aikoinaan rekisteröitynyt Mikrobittiin ja myöhemmin vielä Alma Mediaan?

  Hei, koosteviesti taitaa johtua jostakin ylläpidon asetuskikkailusta. Korjataan.

  Noin, ns. weekly digest -mailit on nyt disabloitu. Pahoittelemme. • Tuplien paikka ja määrä vaihtelee jollain (arvonta)logiikalla, jota en hiffaa. Uutislistan refreshin jälkeen paikka vaihtui (ei tainnut olla tullut uusia uutisia sillä välin).

  0_1557168987108_Screenshot_20190506_202428.png

  0_1557168995312_Screenshot_20190506_202613.png • @olli-vänskä-mb Foorumin koosteviesti tulee edelleen tuplana, samoin "tuplauutisia" näkyy edelleen. • @androidikko sanoi ryhmässä uutiset tuplana:

  @olli-vänskä-mb Foorumin koosteviesti tulee edelleen tuplana, samoin "tuplauutisia" näkyy edelleen.

  @Olli-Vänskä-MB Ongelma jatkuu edelleen: Foorumin koosteviesti on tullut aina tuplana, ja "tuplauutisetkin" ovat arkipäivää, sanoisinko, että niitä ilmenee vähintään viikoittain. • @Olli-Vänskä-MB Juuri äsken (24.11.2019) huomasin, että osa Uusimmat-listan (mikrobitti.fi/Uusimmat) uutisotsikoista oli jäänyt latautumatta. Sivun uudelleenlataaminen korjasi ongelman. • @Olli-Vänskä-MB Ongelmat jatkuvat. Viimeksi tällä viikolla uutislistassa näkyi ainakin kolmeen kertaan samoja uutisia. Pahoja ongelmia siis. • Eipä ole YLEkään saanut systeemiänsä kuosiin:

  0_1576657401366_Screenshot_20191218_102216.png • @Olli-Vänskä-MB Päivitystä: Huomasin juuri, että olen missannut 9 uutista vuodenvaihteesta, koska uusimmat-listaus ei ole aiemmilla käyntikerroilla päivittynyt oikein. Huomasin jo pari päivää sitten, että uusimmat-listausta ei voi enää välttämättä pakottaa päivittymään oikein edes CTRL + F5 -näppäinyhdistelmällä. Sen painamisesta huolimatta listalla on näkynyt uutisia tuplana.

  Olen tainnut unohtaa kertoa, että "näytä lisää" -painikkeen painaminen 2-3 kertaa tekee hyvin usein (voisi sanoa aina) niin, että osa aiemmin ladatusta listasta latautuu uudelleen vastaavasti (eli 2-3 kertaa). "Tuplalistojen" välissä voi tosin olla uusiakin uutisia.

  Pahoitteluni hieman sekavasta viestistä. • Koko uutisosio on usein turha kun edes vähän kiinnostavat uutiset on maksumuurin takana ja ilmaiset uutiset on joko liirumlaarumiatai sitten vanhoja/wanhoja uutisia ja edelleen on olemassa se totaalisen hölmö ratkaisu että sisäänkirjautumatta ei voi lukea kuin 1 uutisen (ilman trickiä). • ...edelleen on olemassa se totaalisen hölmö ratkaisu että sisäänkirjautumatta ei voi lukea kuin 1 uutisen (ilman trickiä).

  Kuka jaksaa potkia piparit pois joka uutisen jälkeen? Minä tosin joskus luin Hesaria 5 (?) uutista kerralla ja sitten pidin 10 sekunnin tauon, jotta selainlisuke ehti siivota piparit, köh.

  0_1579025127982_82d210af-4213-4a80-916f-3b94f28b1d95-image.png • Hyvin harva etenkin kun ne kiinnostavat uutiset MBssä on harvassa. • @androidikko sanoi ryhmässä uutiset tuplana:

  @Olli-Vänskä-MB Päivitystä: Huomasin juuri, että olen missannut 9 uutista vuodenvaihteesta, koska uusimmat-listaus ei ole aiemmilla käyntikerroilla päivittynyt oikein. Huomasin jo pari päivää sitten, että uusimmat-listausta ei voi enää välttämättä pakottaa päivittymään oikein edes CTRL + F5 -näppäinyhdistelmällä. Sen painamisesta huolimatta listalla on näkynyt uutisia tuplana.

  Olen tainnut unohtaa kertoa, että "näytä lisää" -painikkeen painaminen 2-3 kertaa tekee hyvin usein (voisi sanoa aina) niin, että osa aiemmin ladatusta listasta latautuu uudelleen vastaavasti (eli 2-3 kertaa). "Tuplalistojen" välissä voi tosin olla uusiakin uutisia.

  Pahoitteluni hieman sekavasta viestistä.

  @Olli-Vänskä-MB Eilen luin uutisia. Tänään huomasin, että uusimmat-listasta puuttui eilen 8 uutista. Sivujen toimimattomuus on erittäin ikävää siksi, että olen maksava asiakas. Aion jatkossakin tilata Mikrobittiä vioista huolimatta, koska siinä julkaistaan syvällekin tekniikkaan meneviä juttuja ja kerrotaan mm. tietoturva-aukoista seikkaperäisesti. Kotimikro on sivujensa mukaan "koko perheen tietotekniikkalehti" ja Tekniikan Maailma on sotkenut mukaan autot ja muistaakseni myös "juurilleen palanneen Mikrobitin" mainoksissa mainitut partakoneet. 😉 Toivon, että saatte viat korjattua pian, ja uskon, että teette parhaanne.

  Muokattu 9.2. n. klo 12.07 ja 12.10: perustelin, miksi pysyn Mikrobitin tilaajana. • @Olli-Vänskä-MB Tuplauutisia näkyy edelleen, ja uutisia jää välillä myös latautumatta ainakin em. Uusimmat-listasta. Myös foorumin koosteviesti on tullut aina tuplana. Voisitteko antaa väliaikatietoja, missä vaiheessa ongelmien korjaus on? • @androidikko Moi, sorry, olin poissa deskin äärestä 7 viikkoa. Kysytäänpäs tilannetta. • @olli-vänskä-mb sanoi ryhmässä uutiset tuplana:

  @androidikko Moi, sorry, olin poissa deskin äärestä 7 viikkoa. Kysytäänpäs tilannetta.

  Pahoittelen kärsimättömyyttäni. Toivottavasti ongelmat saadaan korjattua. Olen juuri päivittänyt tilaustyyppini printti + digi -tilauksesta digitilaukseksi (muutos astuu voimaan huhtikuussa), siksi huutelen korjausten perään. En löytänyt mistään yhtä hyvin tarpeisiini vastaavaa lehteä. • @olli-vänskä-mb sanoi ryhmässä uutiset tuplana:

  @androidikko Moi, sorry, olin poissa deskin äärestä 7 viikkoa. Kysytäänpäs tilannetta.

  Mikä tilanne on? Ongelmat jatkuvat yhä. Google-sovellus paljasti taas, että minulta oli jäänyt uutisia välistä. Ei muuta kun kahlaamaan läpi "Uusimmat"-listausta...

  Edit 23.3.2020 klo 6.27: Google-sovelluksen bugia, joka näyttää eilen klo 20.03 julkaisemanne uutisen yhteydessä "3 pv sitten" -tekstin ei näemmä sitäkään ole saatu korjattua vuodessa. Joidenkin IS:n uutisten yhteydessä on ollut "1 kk sitten" -aikamääre... • @Olli-Vänskä-MB

  (Menee osittain ohi aiheen, mutta suonette anteeksi.)

  Tässä kattava kuvakaappauslistaus siitä, miten solmussa mikrobitti.fi on:

  4_1584949457723_Mikrobitti.fi rikki.PNG

  Yllä näkyvä ongelma, jossa jutun kuvat (ja teille elintärkeät mainokset) latautuvat vain osittain, on ilmennyt muistaakseni vasta viimeisen 1-2 viikon aikana.

  3_1584949457723_Mikrobitti.fi rikki 2.png

  2_1584949457723_Mikrobitti.fi rikki 3.PNG

  1_1584949457723_Mikrobitti.fi rikki 4.PNG

  0_1584949457721_Mikrobitti.fi rikki 5.PNG

  Ensimmäisessä ja toisessa kuvassa näkyy yhteensä 5 avaamatonta uutista. Olisin halunnut lukea ne jo aiemmin, mutta mikrobitti.fi/Uusimmat ei listannut niitä ensimmäisellä latauskerralla, joten ne jäivät huomiotta, kun muita kiinnostavia uutisia oli lukematta 25-30 kpl. Jos pitäisi valita pahin vika, se olisi juuri se, että osa uutisista ei välttämättä näy em. sivulla, ellei sitä päivitä CTRL + F5 -näppäinkomennolla, ja silloinkin osa - jo aiemmin näkyvillä olleista - uutisista saattaa jäädä latautumatta... • @Olli-Vänskä-MB

  (Menee ohi aiheen, mutta suonette anteeksi.)

  Foorumillakin on jotain vikaa, kun tuollainen määrä välilyöntejä ei riitä enää tekemään kuvien väliin kunnon väliä:

  0_1584950083154_Mikrobitti.fi rikki 6.PNG