uutiset tuplana • Tuplien paikka ja määrä vaihtelee jollain (arvonta)logiikalla, jota en hiffaa. Uutislistan refreshin jälkeen paikka vaihtui (ei tainnut olla tullut uusia uutisia sillä välin).

  0_1557168987108_Screenshot_20190506_202428.png

  0_1557168995312_Screenshot_20190506_202613.png • @olli-vänskä-mb Foorumin koosteviesti tulee edelleen tuplana, samoin "tuplauutisia" näkyy edelleen. • @androidikko sanoi ryhmässä uutiset tuplana:

  @olli-vänskä-mb Foorumin koosteviesti tulee edelleen tuplana, samoin "tuplauutisia" näkyy edelleen.

  @Olli-Vänskä-MB Ongelma jatkuu edelleen: Foorumin koosteviesti on tullut aina tuplana, ja "tuplauutisetkin" ovat arkipäivää, sanoisinko, että niitä ilmenee vähintään viikoittain. • @Olli-Vänskä-MB Juuri äsken (24.11.2019) huomasin, että osa Uusimmat-listan (mikrobitti.fi/Uusimmat) uutisotsikoista oli jäänyt latautumatta. Sivun uudelleenlataaminen korjasi ongelman. • @Olli-Vänskä-MB Ongelmat jatkuvat. Viimeksi tällä viikolla uutislistassa näkyi ainakin kolmeen kertaan samoja uutisia. Pahoja ongelmia siis. • Eipä ole YLEkään saanut systeemiänsä kuosiin:

  0_1576657401366_Screenshot_20191218_102216.png • @Olli-Vänskä-MB Päivitystä: Huomasin juuri, että olen missannut 9 uutista vuodenvaihteesta, koska uusimmat-listaus ei ole aiemmilla käyntikerroilla päivittynyt oikein. Huomasin jo pari päivää sitten, että uusimmat-listausta ei voi enää välttämättä pakottaa päivittymään oikein edes CTRL + F5 -näppäinyhdistelmällä. Sen painamisesta huolimatta listalla on näkynyt uutisia tuplana.

  Olen tainnut unohtaa kertoa, että "näytä lisää" -painikkeen painaminen 2-3 kertaa tekee hyvin usein (voisi sanoa aina) niin, että osa aiemmin ladatusta listasta latautuu uudelleen vastaavasti (eli 2-3 kertaa). "Tuplalistojen" välissä voi tosin olla uusiakin uutisia.

  Pahoitteluni hieman sekavasta viestistä. • Koko uutisosio on usein turha kun edes vähän kiinnostavat uutiset on maksumuurin takana ja ilmaiset uutiset on joko liirumlaarumiatai sitten vanhoja/wanhoja uutisia ja edelleen on olemassa se totaalisen hölmö ratkaisu että sisäänkirjautumatta ei voi lukea kuin 1 uutisen (ilman trickiä). • ...edelleen on olemassa se totaalisen hölmö ratkaisu että sisäänkirjautumatta ei voi lukea kuin 1 uutisen (ilman trickiä).

  Kuka jaksaa potkia piparit pois joka uutisen jälkeen? Minä tosin joskus luin Hesaria 5 (?) uutista kerralla ja sitten pidin 10 sekunnin tauon, jotta selainlisuke ehti siivota piparit, köh.

  0_1579025127982_82d210af-4213-4a80-916f-3b94f28b1d95-image.png • Hyvin harva etenkin kun ne kiinnostavat uutiset MBssä on harvassa. • @androidikko sanoi ryhmässä uutiset tuplana:

  @Olli-Vänskä-MB Päivitystä: Huomasin juuri, että olen missannut 9 uutista vuodenvaihteesta, koska uusimmat-listaus ei ole aiemmilla käyntikerroilla päivittynyt oikein. Huomasin jo pari päivää sitten, että uusimmat-listausta ei voi enää välttämättä pakottaa päivittymään oikein edes CTRL + F5 -näppäinyhdistelmällä. Sen painamisesta huolimatta listalla on näkynyt uutisia tuplana.

  Olen tainnut unohtaa kertoa, että "näytä lisää" -painikkeen painaminen 2-3 kertaa tekee hyvin usein (voisi sanoa aina) niin, että osa aiemmin ladatusta listasta latautuu uudelleen vastaavasti (eli 2-3 kertaa). "Tuplalistojen" välissä voi tosin olla uusiakin uutisia.

  Pahoitteluni hieman sekavasta viestistä.

  @Olli-Vänskä-MB Eilen luin uutisia. Tänään huomasin, että uusimmat-listasta puuttui eilen 8 uutista. Sivujen toimimattomuus on erittäin ikävää siksi, että olen maksava asiakas. Aion jatkossakin tilata Mikrobittiä vioista huolimatta, koska siinä julkaistaan syvällekin tekniikkaan meneviä juttuja ja kerrotaan mm. tietoturva-aukoista seikkaperäisesti. Kotimikro on sivujensa mukaan "koko perheen tietotekniikkalehti" ja Tekniikan Maailma on sotkenut mukaan autot ja muistaakseni myös "juurilleen palanneen Mikrobitin" mainoksissa mainitut partakoneet. 😉 Toivon, että saatte viat korjattua pian, ja uskon, että teette parhaanne.

  Muokattu 9.2. n. klo 12.07 ja 12.10: perustelin, miksi pysyn Mikrobitin tilaajana. • @Olli-Vänskä-MB Tuplauutisia näkyy edelleen, ja uutisia jää välillä myös latautumatta ainakin em. Uusimmat-listasta. Myös foorumin koosteviesti on tullut aina tuplana. Voisitteko antaa väliaikatietoja, missä vaiheessa ongelmien korjaus on?