kuinka vaikeaa voi olla paketin lähetys • Palautteeni Postille alla (jokunen asia sensuroitu). Onko muilla samoja havaintoja?

  --- clip ---

  Paketin lähetys ei meinannut onnistua ollenkaan, koska ette webbisivuilla kerro koodeja, joilla lokeron saa auki. Lisäksi pakettiautomaatissa ei ollutkaan tilaa.

  Ensin valitsin lähetyspaikaksi Alepan pakettiautomaatin. Webbisivu kertoo, ettei varausta tarvita ja lähetys onnistuu ”helposti-koodilla”. Kyseisessä tilanteessa webbisivu ei vaan näytä sitä helposti-koodia! Sen näin vasta kun valitsin vieväni paketin postiin tjsp.

  Seuraavaksi raahasin lumihangessa paketin Alepaan, jossa automaatti kertoi helposti-koodin syöttämisen jälkeen, että sori ei ole sinun paketillesi tilaa! Jees, varausta ei tarvita ja sitten ei ole tilaa.

  Eiku paketin kanssa takaisin kotiin ja sitten varasin lokeron kauempaa K-Supermarketista. Webbisivu näytti, että lokero 43 varattu (sekä aiemman helposti-koodin).

  Tällä kertaa kaverin autolla liikkeelle, koska matkaa oli raahaamiselle liikaa. Kyseisestä K-Supermarketista löytyi pakettiautomaatti ja jopa lokero 43, mutta en sitä saanut auki, koska webbisivu ei näyttänyt avauskoodia! Se ns. helposti-koodi ei toimi, koska tämän pakettiautomaatin näppäimistössä on pelkkiä numeroita.

  Onneksi lähellä oli postikonttorin tapainen ja sain paketin jätettyä sinne.

  Kotiin saavuttuani huomasin, että lokeron avauskoodi oli lähetetty sähköpostiini. Vaan ei siis niin millään voitu näyttää sitä tietoa webbisivulla (näytettiin vain helposti-koodi ja lokeron numero).

  Ette toivottavasti tätä kuviota enää paljoa enempää voi tyssiä...

  --- clip ---

  Ei tuosta taida olla muuta iloa kuin se, että verenpaineeni hiukka laski. • Lähettänyt en ole automaatilla, mutta se nyppii kun automaattiin tilattu meneekin sitten tiskiltä haettavaksi ja meillä se tarkoittaa, että menet jonottamaan kauppa-asiakkaiden kanssa samaan jonoon. • Jep, täällä "UPS noutopiste" meinaa kassajonoa K-kaupassa kolmen kilsan päässä. Kyseinen paskakuriiri ei yleensä edes yritä toimittaa paketteja. • @mikropiltti

  Mulla on pitempi matka ja nyt kun lähikauppa muuttui Ksta Mksi niin en tiedä onko siellä enää pakettilootaa tai paketin noutoa.