hyvin bugaa Winukassa kesäaikaan siirtyminen • En ollut "ihan hetkeen" käynnistänyt emu- ja pelikonettani, jossa on asennettuna Winukka. Nyt kun käynnistin, luki logon ruudulla kellonaika tyyliin 21:30. Kun loggasin sisään, oli kello yks kaks 20:30. Sitten kun otin automaagisen daylight savingin pois päältä, oli kello 19:30.

  No ruksin automaagisen daylight savingin takaisin päälle ja säädin kelloa tunnin eteenpäin. Ei ollut eka kerta kun huomasin tämän sekoilun. Vaikeaa ymmärtää miten moinenkin on saatu mokattua. Tosin "osaahan" Applekin nämä kuviot. • Sen siitä saa, jos ei päästä koneita pahaan internettiin! • Miten kuvio liittyy internetiin? Tarkassa ajassa pysyminen juu, kuvaamani kesäaikakuvio ei (paitti jos homma on korjattu jossain patchissa). • @mikropiltti

  No on ne Winukat jotka ovat kokoajan nettiyhteydessä (wlan tai kaapeli) ihan oikein vaihtaneet kelloa.

  Osaa ne muutkin kuin MS ja Omppu, HD Thunder digiboksi muutti ajastukset keväällä alkamaan tuntia aikaisemmin ja saman teki tiettävästi DNAn tarjoama WBox.

  Sinällään läppäri (akku tyhjähkö ennen latausjohdon liittämistä) joka ei ole ollut pariin viikkoon päällä näyttää kellonajan oikein biosissa vaikkei ole päässyt nettiin vielä.