Lost Ark • Muuten ihan mukiinmenevä mörppi mutta vähän turhan paljon Kanna tavara X paikasta a paikkaan b tehtäviä ja kaupungeissa ja muualla välimatkat oli piiiiiiitkiä ja etenkin kaupungeissa todella usein mutkaisia eli tekijöillä on ollut ns. suuruudenhulluus paikkojen rakentamisen suhteen kun nopeaa reittiä ei usein ollut kun pitäisi mennä paikasta a paikkaan b.

  Naulan arkkuun löi 1 tehtävä jossa piti vihulaisten leirissä naamioituneena hiippailla ympäriinsä naamioituneena kiinnijäämättä (herää kysymys että miksi naamioitua kun siitä ei ole mitään hyötyä) ja jos pikkuvarpaan kynsi meni millin verran vartijan hälytysauran sisäpuolelle niin siitä seurasi Game Over (etenkin kun käytössä oli vain naamioasun kyvyt ei sankarin omat eli vartijioiden lahtaaminen oli tehty vaikeaksi), yritin selvittää sitä muutamaan otteeseen mutta aina viimeistään juhlasalissa vartijat tulivat iholle kun reitti joka vaikutti olevan poispäin vartijoista ei sitä ollutkaan kun ns. näkymätön seinä esti sinne menon, eikä myöskään pimeys (ei ihan sitä kuuluisaa lakritsia hiilikellarissa syömistä mutta ei kovin kaukana) auttanut asiaa vartijoiden pakoilussa.

  No tuli tuohon pari viikkoa kulutettua. • Unohdit ostaa naamiokynsilakka DLC:n? • @mikropiltti

  Ei tartte DLCeitä sen kummemmin (toki niitä löytyy) kun lemmikin aktivointi vaatii kristallin jota ei saa(ne) ilmaiseksi ja muutakin ostettavaa on riittävästi ja jos haluaa pysytellä pelkästään pvessä niin sekin onnistuu sillä tehtäviä on väh. riittävästi ja samaten omassa linnakkeessa riittää tutkimusta ja rakentamista ja muuta ja sitten on vielä normaalit raidit ympäri-ämpäri karttaa ja muuta (mm. eventit) eli tekeminen ei lopu kesken kovin pian.

  Kivasti hahmoa ei voinut heti poistaa vaan piti odottaa 24 tuntia.