Blu-Ray-soitin • Jos haluaa katsoa 3D-leffoja, niin kannattaneen valita Panasonic.

  Toki vaatii myös näytöltä 3D-ominaisuuden ja 3D-lasit. Nykyään se on tosin jäänyt pois muodista. • Nykyään se on tosin jäänyt pois muodista.

  Kaikki järjelliset töllönvalmistajat lopettivat 3D:t sekä kurvit. • @vesa-saario

  No mulla oli 30 euron käytetty mutta sitten luukku lopetti avautumisen (oli ronkeillut jo aiemmin) joten meni takaisin sinne mistä ostettiin.

  Youtuubilla ei ole väliä sillä sitä käytän tietokoneella silloin kun käytän ja sitten kun 3D JOSKUS (en usko kun se vaatisi että tekniikka on halpaa käyttää leffa/tv-sarjojen tekijöille) lyö läpi niin sitten mutta kuten tunnettua tulevaisuuten ei kannata panostaa sillä sitten kun se tulevaisuus tulee niin se ostettu tekniikka on vanhentunut.

  Toki tietokoneeseen voisi ostaa BR-aseman mutta kun edes DVD-leffat ei välttämättä toimi tietokoneella (jokunen leffa on tullut eteen jotka eivät toimi VLCllä) niin epäilen että Blu-Ray olisi sen paremmin toimiva. • kun 3D JOSKUS (en usko kun se vaatisi että tekniikka on halpaa käyttää leffa/tv-sarjojen tekijöille) lyö läpi

  https://en.wikipedia.org/wiki/3D_film

  3D films are motion pictures made to give an illusion of three-dimensional solidity, usually with the help of special glasses worn by viewers. They have existed in some form since 1915, but had been largely relegated to a niche in the motion picture industry because of the costly hardware and processes required to produce and display a 3D film, and the lack of a standardized format for all segments of the entertainment business. • @marko-forssell sanoi ryhmässä Blu-Ray-soitin:

  Toki tietokoneeseen voisi ostaa BR-aseman mutta kun edes DVD-leffat ei välttämättä toimi tietokoneella (jokunen leffa on tullut eteen jotka eivät toimi VLCllä) niin epäilen että Blu-Ray olisi sen paremmin toimiva.

  Syynä voi olla myös levy ja sen "happaneminen" itsellä on tullut vastaan yksi DVD-boksi, jossa levyt näkyvästi happanivat ulkoreunastaan. • @vesa-saario

  Levyt toimivat ihan hyvin DVD-soittimessa eli joku kopiosuojaus tjsp esti näkymisen VLCllä. • @mikropiltti

  Juu eli ei kannata pidättää henkeä 3Dn tulossa käyttöön. Leffafirmojen ja tv-sarjojen tekijöiden pääsy yksimielisyyteen ei ole ns. kirkossa kuulutettu. • @marko-forssell sanoi ryhmässä Blu-Ray-soitin:

  Levyt toimivat ihan hyvin DVD-soittimessa eli joku kopiosuojaus tjsp esti näkymisen VLCllä.

  VLC:ssä ei liene 3D-ominaisuuksia? • Ei 3D:tä kai DVD:ssäkään ole. Oli Blu-rayn ominaisuus. • @vesa-saario

  Ei ole ei ja leffat oli alunperin tehty kun 3D oli lapsenkengissään. VLCssä tuli vihreää ruutuun (juu avasin levyn DVDnä). • @marko-forssell sanoi ryhmässä Blu-Ray-soitin:

  VLCssä tuli vihreää ruutuun (juu avasin levyn DVDnä).

  Tietämättä n+1 laitteisto-käyttöjärjestelmä-kobinaatiota, veikkaan VLC:n laitteistokiihdytystä syylliseksi... • @vesa-saario

  No ehkä on laitteistokiihdytys mutta tuskin dvd-leffan toistoon sen kummempaa kiihdytystä tarvitaan (en nyt saa tarkistettua kun mikään dvd-leffa/tv-sarja levy ei nyt avaudu tietokoneessa (en jaksa alkaa virtuaalikoneen kanssa kokeilemaan jos palomuuri olisi syyllinen), muut videot kyllä toimivat ja VLCllä on pääsy nettiin niin halutessaan (ellei sitten kaapelimodeemi blokkaa sitä (kun kerran päästää acestreamit läpi niin luulisi VLCnkin menevän)) ja se on ollut automaagilla sen jälkeen kun ed. kerran asensin VLCn täysin uusiksi. • No nyt (eilen) tuli haettua BR-soitin kun oli asiaa sinnepäin mutta Verkkokauppa.comin määritelmä viereydestä eroaa ihan "pikkasen" mun määritelmästä sillä välimatkaa Myllyyn on jonkunverran (ja suojatiet siellä jossain) ja lähimmät liikkeet ovat mm. Bauhaus mutta toki Myllyn vieressä on myyvempi määritelmä kuin Bauhausin jne vieressä.

  Julkisilla poispääsy etenkin iltasella on sitten persuksista mutta se taasen ei ole Verkkiksen vika.

  Verkkiksen vika taasen on että sieltä haluamaansa helpolla löydä ellei satu oikealle käytävälle ja kun tilaa riittää (ei nyt Citymarketin kokoinen) niin siellä saa haahuilla ellei kysy myyjältä tai ole tilannut noudettavaksi.

  Siellä oli muuten Street Fighter II mini-arcade peli mutta ajanpuutteen takia en kokeillut sitä.