Profiilissa olevat tiedot ja muuta • Kuinka paljon profiilissa olevista asioista näkyy muille käyttäjille?

  Lisäksi mitä halvatun virkaa tuolla esikatselulla on ellei sitten ala leikkimään vaikka htmlällä?

  Ja kolmanneksi, miksi piti luoda uusi alma-tunnus että tänne pääsi? • Kuinka paljon profiilissa olevista asioista näkyy muille käyttäjille?

  0_1536085152046_Screenshot_20180904_211843.png

  + profiilikuvasi (nyt pelkkä M vihreässä pylpyrässä) + viestilistasi

  Lisäksi mitä halvatun virkaa tuolla esikatselulla on ellei sitten ala leikkimään vaikka htmlällä?

  Voihan täällä vaikka vahventaa tekstiä! Se näemmä toteutetaan parillä tähdellä alkuun ja loppuun.

  Lisäksi huomasin, että aiemmin kirjoittamani rivin alussa oleva plus merkki muuttui sellaiseksi listapallukaksi. Homman pelasti keno ja plus.

  Lisätyt kuvatkin näkyvät esikatselussa. Jä tympiöt! 😭

  Ja kolmanneksi, miksi piti luoda uusi alma-tunnus että tänne pääsi?

  Tästähän jo jupistiin edellisellä foorumilla ja asia kerrottiin. Juttu vaan jäi hiukka kesken, kun vetivät foorumin alas. • Juu on kaikkea kliffaa hei.

  Heittäisivät tuon halvatun bannerin hiiteen niin ei tarttisi enää muuten blokata almamedian nettiosoitetta. • Minkä bannerin? 😉 • En kyllä keskustelun https://keskustelu.mikrobitti.fi/ alta bongaa mitään bannereita edes ilman selaimen töhnäntorjuntaa. Vasemmassa alakulmassa näkyy jokin pieni hämärä harmaa (sivusta riippuen osin "hajoava") loota, jota en ymmärrä.

  Esim. täällä https://keskustelu.mikrobitti.fi/category/5/mikrobitti tällainen:

  0_1536174140470_Screenshot_20180905_220204.png • @marko-forssell sanoi ryhmässä Profiilissa olevat tiedot ja muuta:

  Kuinka paljon profiilissa olevista asioista näkyy muille käyttäjille?

  Moro! Mitään profiilitietoja ei näe jos ei ole kirjautunut sisään. Kirjautuneet näkevät profiilisivulta nimimerkin sekä kuvauksen, sijainnin ja kotisivun (jos ne olet antanut). Esimerkiksi sähköpostiosoitetta ei näytetä.

  Allekirjoittaneen profiilisivun pitäisi näyttää peruskäyttäjälle tältä: 0_1536231436738_keskustelupalsta profiili tiedot.jpg • Lisäksi mitä halvatun virkaa tuolla esikatselulla on ellei sitten ala leikkimään vaikka htmlällä?

  Esikatselussa näkee esimerkiksi viestiin lisätyt kuvat sekä voi varmistua linkin toimivuudesta. • @marko-forssell sanoi ryhmässä Profiilissa olevat tiedot ja muuta:

  Ja kolmanneksi, miksi piti luoda uusi alma-tunnus että tänne pääsi?

  Tämä on (valitettavasti) Alma Median / Alma Talentin linjaus. Pahoittelut, että olette joutuneet luomaan uusia tunnuksia niin usein. Toisaalta, Alma-tunnuksen avulla sivulle ja keskustelufoorumille kirjautuminen käy nyt samalla tunnuksella. Samoin kaikkia Alman lehtiä pystyy lukemaan jatkossa samoilla tunnuksilla. • ainoa alma-lehti jota luen on is ja siitäkin vain ne ilmaisuutiset.

  juu ei se banneri näy jos on estot päällä mutta kun ite en ole löytänyt muuta keinoa estää se halvatun sijaintikysely kuin pistää almamedia estolistalle niin päästäkseen tänne kirjautumaan pitää ottaa esto veke ja kirjautua sisään ja pistää esto takaisin ja päivittää sivu ettei tartte katella sitä ala-banneria. • @marko-forssell sanoi ryhmässä Profiilissa olevat tiedot ja muuta:

  ainoa alma-lehti jota luen on is ja siitäkin vain ne ilmaisuutiset.

  Ilta-Sanomat on Sanomien lehti, että nekin roposet menee Mikrobitin näkökulmasta väärään suuntaan. 😄 Mutta lue toki! Alakerran Iltalehden toimituksen kanssa olemme tehneet satunnaista yhteistyötä.

  juu ei se banneri näy jos on estot päällä mutta kun ite en ole löytänyt muuta keinoa estää se halvatun sijaintikysely kuin pistää almamedia estolistalle niin päästäkseen tänne kirjautumaan pitää ottaa esto veke ja kirjautua sisään ja pistää esto takaisin ja päivittää sivu ettei tartte katella sitä ala-banneria.

  Harmi, jos mieleisesi käyttö on hankalaa 😕 Mutta mahtavaa että tulit foorumille! Teimme tällaisen silent launchin, ilmoittelemme keskustelualueesta laajemmin kohtsillään. • No luen Iltalehden nettiuutisia myös.

  Auta armias jos MBn uutisiin tulee itsestään käynnistyviä videoita kuten ISssä ja ILssä on (toki ne on helppo estää kun pistää mediat ABPn estolistalle). • Mitä ihmeen roskaselainta Marko (ei osaa) käyttää? Minulla tottelee selaimen omia "älä salli/kysele sijaintia" sekä "älä automaagisesti toista mediaa" asetuksia. Siihen päälle toki asennan ison kasan moskan/vakoiluntorjuntaa. • Sijaintia ei kysellä (ja jos kysellään niin vastaan että älä ilmoita, ip toki kertoo sivustoille riittävästi) vaan kyse on tuosta Almamedian it-idi.......ihmisten kehittämästä bannerista joka näkyy selaimen alaosassa.