kenellä muka sähkörasiat riittävät • Pikaisesti tsekaten itselläni on käytössä 20 paikallista (siis 230 V / 16 A) jatkoroikkaa ja kolme JP/US mallia.

  Osui taas simmuun tämä höpinä, jossa toki on totuuden siemen. Vaan mahdotonta on elo ilman jatkoroikkia.

  Useissa kodeissa jatkojohto on pakon sanelema ratkaisu, mutta sitä ei saisi käyttää pysyvästi. Asiantuntija esittää kompromissin.

  Jatkojohtoja ei saa käyttää pysyvästi. Jos pitää olla pysyvä pistorasia tietyssä kohtaa, niin sähköasentajan pitää sen tehdä, toteaa Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukesin ylitarkastaja Erja Hägert.

  Hei sähkäri, saisinko 20 lisärasiaa makkariin, 30 olkkariin ja 15 keittiöön? Ai maksaa 12436€?

  Laitteiden virtapiuhat eivät edes yltäisi puoli seinää täyttävään rasiapatteristoon. Lisäksi jatkoroikassa kun on se kytkin, saa laitteet pois päältä oikeesti. • @mikropiltti

  Joo ei wanhan talon pistokkeet riitä kun on telkkuja pari ja sitten on laajakaistamodeemi (ellei sitten luota langattomaan) ja sitten on Lissun/DNAn/Telian tv-boxit, pelikonsoli tai pari, viihdekeskus musiikin kuunteluun ja leffojen katseluun olohuoneessa ja sitten keittiössä kahvinkeitin, vedenkeitin, mikro tai pari, radiokin ehkä ja muuta ja muissa huoneissa sitten parit tietokoneet (jos on lapsia) ja sitten laturit läppäreille, kännyköille, jne ja muualla sitten lisää.

  Jos asuu vuokralla niin ei kannata koska vuokranantaja ei maksa ja itse ai kannata maksaa sillä joskus se hyöty siirtyy seuraavalle asukkaalle sillä ei niitä pistokkeita saa mukaan.

  Kuten taannoin kun tuosta postasin tänne niin itellä on kiinteät käytössä kaikki (paitsi 1 kun siihen ei saa mitään kiinni kun reiät on pystytasossa) ja sitten yhdessä 6-reikäsessä on kiinni tvt ja digiboxi ja blu-ray-soitin (1 vapaa reikä) ja sitten käytetyssä UPSissa (seinäpistokkeessa) on kiinni päätietsikka ja kaapelimodeemi. Jos olisi pelikonsoleita niin sitten toisesta jatkojohdosta (joka on kiinni ekassa jatkossa) olisi pari lisää käytössä.