Puhelimen kuvat ja niiden synkronointi • Heippa.
  Eli mulla on samsung a52 puhelin, johon olen kirjautunut google tililläni. En käytä samsung tiliä (tietääkseni) enkä myöskään ole synkronoinut (tietääkseni) kuvia one driveen.
  Tässä kohtaa kerrottakoon että sinä joka vastaat, vastaa selkeästi ja niin laajasti että mä ymmärrän 😄

  Elikkäs.. Äsken tuli ilmoitus että one drive tallennustilasi on täynnä.. Aloin poistamaan kuvia joita en edes tienny olevan tuolla jossain.. Niin sitten tuli teksti että se siirretään roskakoriin ja poistaa kaikki synkronoidut laitteet..
  Niiiiiin.. Että mitä. Jos poistan ne nyt tuolta, poistuuko ne myös puhelimesta/google tililtä..?
  Haluaisin että ne olisivat VAIN google tilillä..

  Kiitos , jos osaat jeesata mua. • Taidat sekoittaa Google Driven ja OneDriven joka on Microsoftin palvelu ellei sitten kyseessä ollut kalasteluviesti jolla urkittiin kirjautumistietoja.

  Parasta olisi että kuvat ja sun muut jos ovat tärkeitä ovat sekä puhelimessa että Google Drivessa ja tietokoneella/ulkoisella asemalla.

  Google Drivessa roskikseen siirretyt tiedostot tuhotaan 30 päivän kuluttua.

  Puhelimessasi on mitä ilmeisimmin automaattinen synkronointi puhelimen ja Google Driven välillä päällä (sen saa halutessaan pois päältä asetuksista eli ohjekirjaa tavaamaan).

  Google Driven tila käsittää sekä Gmailin ja Photosin eli tarkista Gmail myös.

  Jos poistat kuvat/jne Google Drivesta niin ne pysyvät yhä puhelimessa (ja päinvastoin eli jos poistat puhelimesta esim. kuvan niin se on yhä Drivessä) jos olet ottanut em. synkronoinnin päältä.