Metroid Prime Remastered • On kova! Alkuperäisen pelaaminen jäi joskus kesken osin ohjausongelmien takia, tämä remaster tuntuisi olevan kohillaan.

  https://opencritic.com/game/14280/metroid-prime-remastered

  Alkup. käytetty maksaa enempi kuin uusi remaster:

  0_1679167988993_cube-metroid.jpg

  Itselläni on sama NTSC versiona. • Pelissä on (tähän mennessä, muistan sen myös 20 vuoden takaa) yksi turhan pitkä jakso ilman savea. Saa mätkiä avaruuspiraatteja ihan urakalla ja hiukka puzzlekuvioitakin selvittää. Kolmannella yrittämällä sentäs onnasi (pelaan normaalilla, en helpolla).

  Peliin kuuluu enempi tahi vähempi ravaamista aiemmissa paikossa (osa on vapaaehtoista, saa aiemmin lisänippeleitä) ja ainakaan minä en oikein osaa katsoa kartalta minne jokin exit johtaa seuraavalla kartalla. Yhden alueen kartta kyllä on hyvä.

  Sen verta Googlasin, että kaikki 12 Chozo artefaktia täytyy löytää, jotta pääsee loppukahinoihin, arf... • Aih, Mikrobittikin oli hereillä: Peliarviossa Metroid Prime Remastered – näin tehdään erinomaisesta vielä parempi

  Etenkin pelin loppupuolella vastaan tulee alue, jossa kahden tallennuspisteen väli on aivan liian pitkä, sillä kyseinen kohta on yksi pelin haastavimmista.

  Ilmeisesti sama paikka, josta napisin.

  Alueita joutuu matkan varrella tallaamaan ees taas melkoisen paljon ja vaikkapa tallennushuoneesta toiseen loikkiminen olisi ollut mukava nähdä.

  Jep jep.