Windows 11 pelikäytössä verrattuna Windows 10:iin. • En ole nähnyt tästä juttua Mikrobitissä. Mitä kokemuksia lukijoilla on tästä aiheesta? Olisi mukava saada kommentteja ennen kun oman koneen "erehtyy" Windows 11:een päivittämään. • YouTubessa vertailua eri peleissä: Windows 10 vs Windows 11 - Which is Better for Gaming in 2023?
  Sanoisin ettei ole juurikaan mitään eroa nykyään. Vuosi sitten (ennen 22H2-päivitystä) oli Win10 paljon parempi. • Mikkiksen lässytys uuden paremmuudesta on yleensä valetta. Pakkopäivitystarve tuppaa tulemaan siitä kun uusinta rautaa ei enää tueta aiemmassa Winukassa.

  Peli- ja emukoneessa minulla on ja pysyy Win 10 1809 LTSC versio (uudempikin LTSC on varalla, lienee 21H2). Win 11 ei tule ihan herkästi eikä varsinkaan ennen kun on tapa välttää kaikki online kuviot.

  Bongasin vähän aikaa sitten jonkin jutun, jossa kerrottiin pelioptimoidusta Win 10:stä (en muista miksi sitä kutsuttiin). Hämäsi, että siihen Winukkaan oli jätetty esim. Windows store! Moista moskaa ei ole LTSC:ssä ollenkaan. Ja kasvanut pelitehokin jäi mysteeriksi.

  Hyötykäytössä on ja pysyy Linux.