Intel Wireless Display -ajurin asennusohjelman suorittaminen tyssää "Tätä sovellusta ei voi suorittaa tietokoneessasi" -ilmoitukseen • Moi!

  Mitä tehdä, kun Intel Wireless Display -ajurin asennusohjelman suorittaminen tyssää "Tätä sovellusta ei voi suorittaa tietokoneessasi" -ilmoitukseen? Kun painan ilmoituksen "lisätietoja"-linkkiä, eteeni lävähtää Windows 10:n S-tilasta kertova englanninkielinen sivu. Tarkistin, että koneessani ei ole päällä S-tilaa. Uudelleenkäynnistys ei poista ongelmaa. • Katsot Winukan logista (eventvwr.exe) löytyykö sieltä lisätietoa. Etsi asennusyritysajankohdan liepeiltä.

  Kokonaan eri juttu sitten on, että mitä kukaan tekee jollain wireless display driverillä? Jos sille on oikeasti tarve, niin kai sinulla on uusin Intelin sivuilta haetu ajuripuketti?

  Jokin ajuri voi asentuakseen ja toimiakseen vaatia ensin alle muuta ajuria tai tauhkaa tyyliin Intel Chipset INF Update.

  Tsekkaa myös System Requirements for Intel® Wireless Display (Intel® WiDi):

  • Windows 10 (supported with select wireless adapters and Intel® 4th, 5th or 6th Generation CPU only)


 • Onpas kummallista... Eihän ASUS-kannettavani tukisivuilla oleva ajuri tue edes oman koneeni prosessoria! Lisäksi siellä on Gaming Assistant -ohjelmisto, joka tukee vain 4K-näyttöjä ja NVidian GPU:ta. Kumpaakaan ei koneessani ole. Täytynee lähettää ASUS-tukihenkilölle viestiä, että kannattaa katsoa ajurilistaus ajan tasalle...