Ehdotukset • Voisiko Mikrobitti tarjota enemmän määräaikaisia tarjouksia, jotka eivät jatku kestotilauksena?
  Olisin voinut parikin kertaa tilata, mutta kun sopimusehdoissa näen, että tilaus jatkuu kestotilauksena, niin halut tilata katoavat saman tien.

  Toinen ehdotus, että voisi ostaa nettilehden vain päiväksi pienellä summalla, esim 1€/päivä. Tai esim yhden artikkelin/testin, jne.. Voisi olla mahdollisuus ladata omalle tunnukselle vaikka 10€ prepaid tyyliin ja kun tulee vastaan joku mielenkiintoinen artikkeli, niin lukuoikeuden voisi ostaa yhdellä klikkauksella esim 0,50€:lla? • Oma havaintoni on, että kestotilauksen lopettaminen on onnistunut kätevästi sähköpostilla s.e. maksukauden loppuun asti lehteä tulee kotiin. (Toisin kuin monissa muissa lehdissä. Lisäksi puhelinmyyjät eivät ole niin pahoja tuputtajia kuin joissakin toisissa lehdissä.)

  Tosin saattaa olla kyse myös siitä, että oma rimani hyvästä palvelusta ei ole kovinkaan korkealla lehtitilausten suhteen. • Tuota kannattaisi kysyä Alman aspasta. • Voihan tuota määräaikaista kysäistä, juu.

  Artikkelien kertamaksu on aiheena sellainen, jota aika ajoin pyöritellään. Henkilökohtaisesti ajattelen että hyvä idis jota kannattaisi kokeilla, mutta ymmärtääkseni mediakentässä noihin suhtaudutaan edelleenkin varauksella. Mielenkiinnolla odotellen.