TVeitten tallennus  1. On sieltä ja syvältä.
   1.1. Telkun pitää olla päällä.
   1.2. Telkun pitää olla tallennettevalla kanavalla.
   1.3. Ei hajuakaan miten niitä tallennuksia saa katottua (telkun mukaan missään kansiossa ei ole mitään toistettavaa) ja en ole vielä lykännyt USB-levyä kiinni tietokoneeseen ja katsonut että onko tilaa mennyt johonkin.
   1.4. Ei saa ajastettua että joka päivä/viikottain saati muutettua kestoa.
   1.4.1./1.5. Tallennukset ei saa olla limittäin eli kahden peräkkäisen ohjelman tallennus ei onnistu.

  Eli lyhyesti: Jos haluaa monipuoliset tallennusvaihtoehdot pitää hankkia digiboxi (valikoima vaan on suppea). • Saattaa niitä kelvollisia töllöjäkin olla olemassa.

  t: talletukset loppuivat 80-luvulla, koska en ikinä katsonut... • Gigantissa on jokunen tuplavirittimellä varustettu mallia smart ja hintaluokkana 700, 900 ja 1700 euroa ja ainoastaan yhdeltä valmistajalta. Tallennuksesta ei puhuta mitään mutta onnistunee ulkoiselle levylle. HD digiboxi maksaa kiintolevyllisenä 300 euroa.

  Näemmä tarkoitettu että katotaan suorana tai verkkotvtä (netflix, hbo, katsomo, jne) tai sitten sarjat jotka tulee telkusta ns. keskellä yötä hankitaan dvd/blu raylla. • Elisa Viihde niin elämä helpottuu. Saa vielä ohjelmatkin kätevästi koneelle pilvestä eli voi kerätä oman leffa/sarjakokoelman sadepäivien varalle. Televisioiden ja digiboxien omat tallennusominaisuudet tuntuu tämän rinnalla kömpelöitä eikä ohjelmia saa minnekään muualle talteen koska ne formatoi levyt automaattisesti omaan formaattiin jota ei Windows tai edes Linux osaa lukea.

  On mulla toki tuossa tallessa Topfield tallentava boxi siltä ajalta jolloin SD laatuisia tallenteita pystyi siirtämään usb piuhalla koneelle jos nyt Viihde muuttaa muotoaan. • Juu mutta en ala maksamaan Lissun, Telian tai Telenorin viihteistä. • @kovakorppu sanoi ryhmässä TVeitten tallennus:

  Elisa Viihde niin elämä helpottuu. Saa vielä ohjelmatkin kätevästi koneelle pilvestä eli voi kerätä oman leffa/sarjakokoelman sadepäivien varalle.

  Minun on vaikea mieltää kokoelmaksi jotain, joka katoaa kun lopetat (vuosi?)maksun pulittamisen (vaikkapa muuttamisen takia) tai kun Elisa muuten vaan päättää lopettaa palvelun. • Ja siirto uuteen osoitteeseen (tallennukset lienee pysyy) ei sekään aina onnistu täydellisesti iltapäivälehtien mukaan. • @mikropiltti sanoi ryhmässä TVeitten tallennus:

  @kovakorppu sanoi ryhmässä TVeitten tallennus:

  Elisa Viihde niin elämä helpottuu. Saa vielä ohjelmatkin kätevästi koneelle pilvestä eli voi kerätä oman leffa/sarjakokoelman sadepäivien varalle.

  Minun on vaikea mieltää kokoelmaksi jotain, joka katoaa kun lopetat (vuosi?)maksun pulittamisen (vaikkapa muuttamisen takia) tai kun Elisa muuten vaan päättää lopettaa palvelun.

  Elisa tuskin piilottaa asiakkaiden koneisiin etähallintaohjelmia jotta pääsisivät poistamaan asiakkaan levylle ladatut tallenteet eli ne kyllä säilyy niin pitkään kun kovalevy tai varmuuskopiot pysyy kunnossa:) Viihteessähän ne taitaa säilyä 2-v jos pitää tilauksen voimassa. • Jos olet ne itse talteen ottanut, ehkä sitten. Elisa ei taida moista temppua tukea? • Saanee ne talteen mutta vaatii kommervenkkejä eli ei Lissun omilla kaluilla. • @marko-forssell sanoi ryhmässä TVeitten tallennus:

  Saanee ne talteen mutta vaatii kommervenkkejä eli ei Lissun omilla kaluilla.

  Viihdehelper lisäosa Chrome pohjaiseen selaimeen niin lataus voi alkaa. Tosin uusimmat Chrome versiot eivät enää tue sitä sellaisenaan eli hieman joutuu säätämään. • Kuten oletettua.