Chromebook-viivakoodinlukija ei toimi • Ostin Acer Chromebook Spin 15 -kannettavan. Aiemmalla Lenovon Windows-koneella maksoin laskuja OP-pankin tililtäni viivakoodinlukjaa käyttäen. Samainen viivakoodilukija ei lukenut enään (Aceria käyttäen) laskujen viivakoodeja. Tai...ikäänkuin lukee...antaen piip -äänen, mutta koodi ei siirry näytölle. Hankin uuden Xinma viivakoodilukijan, koska myyjän mukaan se toimii kaikissa koneissa. Siis myös Chromebookeissa. Ei toimi. Kysyin asiaa Chromebookin omalla englanninkielisellä palstalla. Vastattiin että
  The problem is that Android apps on a Chromebook are sandboxed and most do not have access to the USB ports unless they are properly coded.

  You should discuss the issue with the hardware manufacturer and app developers.

  Eli "hiekkalaatikkosovellukset". Acerin asetuksista löytyy: Ei hiekkalaatikossa toimivan laajennuksen käyttö
  Kysy aina, kun sivusto haluaa käyttää tietokonettasi laajennuksen avulla (suositus).
  En todellakaan tiedä, mitä pitäisi tehdä. • Outoa, ettei Chromebookissa toimi USB-näppis, jollainen tuo viivakoodinkukija käytännössä on. • @nodefin sanoi ryhmässä Chromebook-viivakoodinlukija ei toimi:

  En todellakaan tiedä, mitä pitäisi tehdä.

  Etsi viivakoodinluku appi ja käytä Chromebookin kameraa? • Olen asentanut viivakoodilukijasovelluksen ja se toki toimii kameran avulla. Usb-lukija on vaan helpompi ja nopeampi - erityisesti vaimon mielestä. On jopa outoa, että Acerin oma tuki, Chromebook-yhteisön asiantuntija(?) eivät osaa vastata. Nyt oikeat nörtit! Auttakaa! • @nodefin sanoi ryhmässä Chromebook-viivakoodinlukija ei toimi:

  Nyt oikeat nörtit! Auttakaa!

  Ei kai kukaan nörtti Chromebookia osta?! 😋

  Itse en ikinä ole Chromebookia "luonnossa" nähnyt, USB-viivakoodinlukija löytyy. • Kuukkelikaan ei anna vastausta kun siellä yleinen hakutulos on lukusofta ja ainoassa ulkoisessa laitteessa hakutuloksessa toimivuus oli vähän sinnepäin.

  Viimeinen vaihtoehto on pistää postia kuukkelille sillä sen keksintöhän tuo on.