Firefoxin lisäosien varmenteet vanhenivat • 3.5.2019 jälkeen Mozilla on saanut paljon viestejä liittyen käyttäjien lisäosien poistamisesta käytöstä.
  Tarkemmin sanottuna ongelmana oli bugi, joka ilmoitti lisäosien allekirjoittamiseen käytetyn sertifikaatin vanhentuneen.

  Tänään, 5.5.2019 Mozillan supportin sivulla kerrottiin heidän tehneen hotfixin joka korjaa kyseisen ongelman. Android-laitteille ongelmaan ei ole vielä korjausta.

  Ennen kun tulevaisuudessa Firefox tuo hotfixin automaattisen päivityksen avulla kaikille, voi sen ottaa käyttöön seuraavasti:
  Mene Asetukset -> Tietosuoja ja turvallisuus -> Firefoxin tietojan keräys ja käyttö kohdan alle
  ja rastita "Salli, että Firefox asentaa ja suorittaa tutkimuksia"

  Tämän jälkeen aktiivisiin tutkimuksiin ladataan ja asennetaan automaattisesti "hotfix-reset-xpi-verification-timestamp-1548973" joka korjaa kyseisen ongelman. • Käyttökelvoton on Firefox ilman lisukkeita, eipä tee mieli edes YLEn uutisia lukea (koska ei esim. saa siistattua ziljoonaa urheilu-uutista pois häiritsemästä).

  Jokunen tunti sitten sain toimivan Android Firefoxin, OpenSUSEn ESR Firefox on edelleen rikki. • @mikropiltti sanoi ryhmässä Firefoxin lisäosien varmenteet vanhenivat:

  Jokunen tunti sitten sain toimivan Android Firefoxin, OpenSUSEn ESR Firefox on edelleen rikki.

  Onneksi on olemassa fiksaus: about:config ja sieltä etsii avaimen xpinstall.signatures.required ja vaihtaa sen arvoksi false. Ja taas toimii FF... • Jaa, tuon säädön piti lopettaa toimintansa jo Firefox 48:ssa.

  Onpa sitä aiemminkin joutunut modaamaan sorsaa (tosin SeaMonkey) ja kääntämään oman version. Eli silleen nyt ainakin onnaa.