"Lue tämä juttu kirjautumalla sisään" - Miksi? • Miksi pitäisi kirjautua sisään lukeakseen ilmaisen jutun? Mitä järkeä siinä on? Ainoastaan tietoturvauhka, kun pitää kirjautua ja antaa tunnus ja salasana jokaisella koneella, vaikka kirjastossa tai koulussa.

  Hyöytä siitä ei ole kenellekään, ainoastaan tosi ärsyttävä toiminto. Muuten vapaalla hetkeellä lukisi uutiset, mutta kun ne ei toimi, eikä todellakaan jaksa kirjautua, erityisesti mobiililaitteella, niin tulee mentyä muualle.

  Näillä typerillä ja hydyttömille toiminnoilla karkoitatte lukijat vain muualle.

  Ymmärrän, jos juttu on vain tilaajille, mutta miksi pitäisi salata ILMAISETKIN uutiset? Joku typeryyden huippu! • Samasta asiasta minäkin marmatin silloin kun tämä ns. avautui ja vastaus oli muistaakseni että harkitaan muutosta. Itse kierrän tuon rajoitteen siten että avaan mikrobitin sivun nornaaliiin selainikkunaan ja uutiset (ne jotka luen) sitten yksityiseen ikkunaan, ei välttämättä onnistu helpolla mobiililla mutta sopii kouluun jne. • Tämä vain tilaajille ärsyttää minuakin. Taitaa joka ainoan uutisen/artikkelin lukuyritys keskeytyä tuohon ilmoitukseen. Harvoin on niin mielenkiintoisia artikkeleita, että viitsisin sen takia kirjautua sisään. Jää jutut Mikrobitin sivuilta lukematta. Kiinnostavat aiheet löytyvät kyllä muiltakin, ei kirjautumista tarvitsevilta sivuilta.
  Mikrobitti voisi ottaa esimerkkiä vaikka Tekniikan Maailman sivuilta, siellä on paljon artikkeleita ja juttuja vaatimatta sisäänkirjautumista. Voi olettaa, että tuollainen "avoimuus" tuo lehdelle jopa uusia asiakkaita. • Jep, ennen pidin Mikrobittiä laatulehtenä ja teki mieli aina tilata sitä, kunhan tulee hyvä tarjous. Ja olin monta vuotta tilaajanakin. Mutta nykyään lehdestä jää jotenkin negatiivinen mielikuva näiden uudistusten jälkeen. Myös tuo unohdettu mbnet, "MBnet Mysli" ja "MBnet Jysky" montako vuotta sivulla on ollut teksti "Tulossa"? Koska on tulossa, 10 vai 20 vuoden päästä vai ollenkaan? Onko Mikrobitti konkurssin partailla? Kun sivut päivittämättä vuositolkulla ja aletaan rahastamaan jopa uutisilla, uskaltaako tätä lehteä edes tilata, vai tekeekö se Anttilat? Kannattaisi panostaa vähän enemmän imagoon. Tätäkin juttua ei ole virallisesti kommentoitu. Vai onko myös "Tulossa", ehkä mahdollisesti vuonna 2035? • Eipä siihen alkuperäiseen palautteeseen että miksi uutisia ei voi lukea sisäänkirjautumatta tullut sen kummempaa vastausta eli tuskin tähänkään tulee. • Näyttää ns. ilmaisessa normiartikkelissa olevan helvetin iso mainos alussa ja toinen mainos keskellä (ei edes 4K näyttö riitä artikkelille 96 DPI:llä!!!) . Kumma ettei moisia saa lukea kirjautumatta. • Joo tuo mainosjuttu tulee esiin aina välillä (ei toki näy kuin iso valkoinen alue).