Uuden kännykän käyttöönotto. • Hei!

  Onko todella näin, että älypuhelinta esim. Samsung-merkit, et voi ottaa käyttöön ilman gmailin sähköpostitunnusta. Onko se juuri oltava gmailin tunnus, eikö käy esim. hotmailin, yahoon tai jokin muu sähköpostitiedot, jos siihen ne on pakko olla. Tässähän on mielestäni intimiteetti suoja vaarassa. Ei ennen tarvinnut, kuin laittoi SIM kortin koneeseen ja näin helposti se oli otettavissa käyttöön.Jos joku tietää konstin, että ei tarvitse näitä yllä mainittuja tietoja käyttöönotossa, niin mielihyvin haluaisin kuulla, kuinka se tapahtuu. • Ilman Google tiliä et pääse Googlen palveluihin eli et edes Play Storeen, josta saa ladattua lisää ohjelmia. Pakkoa en muista nähneeni, on Android luureissa skippausmahis ollut.

  Samsung sitten toki yrittää vielä pakottaa luomaan tunnuksen omiin palveluihinsa. Muutenkin Samsungin luurit pullottavat turhaa roskasoftaa, jota ei saa edes disabloitua (saati, että saisi poistettua).

  Silmät auki siis ja pienen pieniä skip/not now/later linkkejä etsien joka nurkasta ja vieläpä sivun alalaidan alapuoleltakin. • @lauri-uusitalo sanoi ryhmässä Uuden kännykän käyttöönotto.:

  Hei!

  Onko todella näin, että älypuhelinta esim. Samsung-merkit, et voi ottaa käyttöön ilman gmailin sähköpostitunnusta. Onko se juuri oltava gmailin tunnus, eikö käy esim. hotmailin, yahoon tai jokin muu sähköpostitiedot, jos siihen ne on pakko olla.

  Tietokoneella Google-tiliä luodessa voi klikata "Käytä nykyistä sähköpostiosoitettani" -linkkiä, jolloin voi kiertää Gmail-osoitteen käyttöönoton. • Samalla lailla ne muutkin sähköpostipalvelut seuraa eli sinällään ei sen suurempaa eroa. • Ei tuota tiliä ole pakko tehdä.

  Se ehdottaa ensin Googlen tilin luontia (jotta saisit ladattua ohjelmia Google Play-kaupasta) ja tuon jälkeen Samsung pyytää omaa Samsung-tiliä sen ohjelmien päivittämiseen. Kumpikaan ei ole pakollinen.