Sähköpostin lähetys ei toimi • Sähköpostini on welho.com. Puhelimeni Samsung Galaxy S7. Tablettini Galaxy Tab A (2016) (malliSM-T585). Haluaisin käyttää laitteiden Samsungin sähköpostiohjelmaa. Sähköpostin asetukset ovat DNA:n ohjeen mukaiset.
  Kaikki muu ohjelman kautta toimii mutta ei postin lähetys. DNA:n tyyppi yritti sitä aikansa Kampin myymälässä. Samoin DNA:n asiakastuki etänä. Kumpikin ystävällisiä auttajia mutta ei tullut apua. Welhon oman nettiversion kautta lähetys onnistuu. • Luulin, että Samsungiin bundlattu sähköpostiohjelma on vain Exchangea varten, mutta näemmä sillä onnaa myös POP3 ja IMAP.

  Olet siis tehnyt asetukset (manual setup kautta) tänne https://www.samsung.com/uk/support/mobile-devices/how-do-i-set-up-gmail-or-hotmail-on-my-samsung-galaxy-device/ tälleen https://www.dna.fi/tuki-sahkopostiasetukset ?

  Ja puhelinliittymäsi on DNA?

  HUOM! Mikäli liittymäoperaattori on jokin muu kuin DNA, silloin lähtevän postin palvelimen tiedot tulee kysyä omalta operaattorilta.

  Luulisi tosin, että jompi kumpi alla listatuista porteista toimisi mistä vaan lähettämiseen (kunhan siis sinulla on tunnus ja salasana):

  Lähtevä palvelin: smtp.welho.com​
  TLS-salattu portti​​: 465 (autentikointi)
  StartTLS-salattu portti: 587 (autentikointi)