uusiakin rästejä piisaa • Hyllyyn näyttää kertyneen reilu 30 PS4 peliä tai pelikokoelmaa, joista n. kolmannes on pelattu läpi. PS3 pelejä on hiukka enempi, mutta niistä on pelattu n. 2/3.

  Liikaa löytyy kiinnostavia alelaaripelejä Pleikoille. Parempi kuitenkin ostaa nyt kympillä kuin vuosien kuluttua kalliimmalla kuin alkup. julkaisussa. Niinkin on pariin kertaan jo käynyt, kun ei ole tajunnut ajoissa shoppailla.

  Nintendoille on yleensä kertynyt vähemmän pelejä (nihkeesti menevät ainakin Nintendon omat pelit aleen) ja niissä läpipeluuprosentti on paras. Wii U tilanne tosin on melko katastrofi.

  Kaikkiaan pelejä on rästissä sen verta (kaikki systeemit muutaman vuosikymmenen ajalta), ettei pelaaminen loppuisi, vaikka tuleville pelikonsoleille ei enää pelejä voisi oikeasti ostaa/omistaa. • Toki löytyy myös kasoittain sellaisia pelejä, joita en luultavasti pelaisi, vaikka kyseessä olisi maailman ainoa videopeli. Esim. "An all-strategy baseball simulator done entirely in text." ja vastaavat. • Lisää rästejä hyllyyn:

  0_1610385883940_5d17240e-b62b-457e-892b-c25ddf07b482-image.png

  Resident Evil 3 remake oli vielä liian kallis.