viruturvarvasta ei kannata enään maksaa • nyt kun media on julistanut ettei virusturvasta kannata maksaa kannattaa muistaa kuitenkin kun virutorjunta ohjelma on ilmainen joutuu mainoksia katsomaan yllätys yllätys seuraavana päivänä ohjelma tarjoaa maksullista versiota windowsiin tulee myös mainokset se on vain ajan kysymys • Windowsissa on jo mainoksia ellei ruksi niitä veke.

  Comodo Ihternet Securitystä (joka ei juuri ole julkaistuissa vertailuissa) on olemassa ilmainen ja maksullinen versio. • @marko-forssell sanoi ryhmässä viruturvarvasta ei kannata enään maksaa:

  Windowsissa on jo mainoksia ellei ruksi niitä veke.

  Tai irrota verkkopiuhaa. Peliwinukka moinen mulla. • katsoin av testin elokuun tuloksia yksikään ilmainen virustorjunta ohjelma ei saanut täysiä pisteitä kun esimerkiksi norton sai täydet pisteet sitten media väitti ilmainen virustorjunta ohjelma on voittanut testin media tulkitsi tuloksia kuin piru raamattua • Mikään virustorjunta ei oikeasti löydä kaikkia tihulaisia. Winukkamaailmassa tarvitaan myös päivitykset, terve järki ja onnea. • täydellistä virustorjuntaa ei ole olemassa mutta auttaa kun muistaa päivittää kaikki ohjelmat ja ja ajurit ccleaner on huono ohjelma koneen putsaamiseen parenpiakin löytyy kone kannattaa siivota välillä sekin auttaa • Maksulliset virustorjuntapaketit eivät ole 15 vuoteen enään tarjonneet pelkkää virustorjuntaa. Pelkkää virustorjuntaa ei oikeastaan edes kannata tarjota maksullisena tietoturvapakettina, koska jokainen tietoturvafirma tarjoaa paljon muutakin sillä samalla maksulla.

  Se miten paljon tarvitsee tietoturvaan liittyviä sovelluksia riippuu ihan siitä mitä tekee koneella. Jos vain pelaa koneella eikä säilytä siellä mitään luottamuksellista tietoa ei tietoturvan tarve ei ole niin iso kuin sillä kenellä on paljon kuvia ja dokumentteja koneella joiden ei halua päätyvän ulkopuolisten käsiin.