Liigapelit antennitalouteen • Tervehdys kaikki viisaat...jossain aiemmassa keskustelussa oli todettu Telian puolelta ettei Samsungin smart tv:hen ole applikaatiota.

  Jos liigapelit voi ladata älypuhelimeen niin miksei älytelkkariin?

  Meillä on paketissa aivan uusi älytv(4k UHD) jossa on wifit sun muut ja saahan siihen vaikka näppäimistön jos haluaa niin tuntuu hölmöltä ettei siihen saa noita ladattua...

  Pöydällä könöttää vielä reititin/wifi josta on läppäriin langaton yhteys niin tuntuu varsin kummalta jos sitä ei voi hyödyntää myös älytelkkarin yhdistämiseen? • @jorma-pesonen sanoi ryhmässä Liigapelit antennitalouteen:

  Tervehdys kaikki viisaat...jossain aiemmassa keskustelussa oli todettu Telian puolelta ettei Samsungin smart tv:hen ole applikaatiota.

  Jos liigapelit voi ladata älypuhelimeen niin miksei älytelkkariin?

  Meillä on paketissa aivan uusi älytv(4k UHD) jossa on wifit sun muut ja saahan siihen vaikka näppäimistön jos haluaa niin tuntuu hölmöltä ettei siihen saa noita ladattua...

  Windows hanskaa ns. screen mirroringin jotenkin, eli läppärin kuvan saattaa saada telkulle. Sanoin "saattaa", koska itse en onnistunut saamaan asiaa toimimaan omalla telkullani, vaikka laitteet toisensa löysivätkin. Puhelimella onnistuu ainakin. • Jos puhutaan Miracastista, niin sen toiminta ei tosiaan ole satavarmaa. Meillä oli vuoden verran käytössä neukkareissa (4 kpl) virittämäni LG:n älytöllöt ja jotkut kymppiläppärit eivät saaneet yhdistettyä lainkaan (näkyi kyllä), osa yhdisti mutta saattoi pätkiä minuutin välein (eikä yhdistä automaattisesti uudelleen). Ja sitten joissakin pisteissä joillain koneilla pelasi hyvin. Ja jopat samat läppärimimallit saattoivat toimia yksilöllisesti. • Jos tietsikalle voi ladata Telian liiga-systeemin niin miksei älyTV:lle?

  Siis selvyyden vuoksi katson tietsikan kautta kaikki liigapelit siirtämällä HDMI-kaapelilla ne isoon näyttöön=UHDTV

  Edelleen kysymys kuuluu miksei niitä voisi ladata suoraan UHDTV:lle siinähän on netti yhteys kuten läppärissäkin? • Edelleen kysymys kuuluu miksei niitä voisi ladata suoraan UHDTV:lle siinähän on netti yhteys kuten läppärissäkin?

  Töllössä täytyisi olla sopiva ohjelma potkupallon vastaanottoon.


 • administrators

  Voisi kuvitella onnistuvan Chromecastilla, jos vain saat Telian liiga-systeemin (jota en tunne) pyörimään Chromella. Sieltä suoratoisto telkkarin hdmi-liitäntään kytketylle Chromecastille. Vaatii sen että tietokone- ja Chromecast ovat samassa verkossa. • @kaj-laaksonen sanoi ryhmässä Liigapelit antennitalouteen:

  Voisi kuvitella onnistuvan Chromecastilla, jos vain saat Telian liiga-systeemin (jota en tunne) pyörimään Chromella. Sieltä suoratoisto telkkarin hdmi-liitäntään kytketylle Chromecastille. Vaatii sen että tietokone- ja Chromecast ovat samassa verkossa.

  Eikös tämä systeemi korvaisi chromecastin kun tietsikka ja Smart TV ovat jo samassa verkossa?
  https://www.samsung.com/fi/support/smart-view/


 • administrators

  Mahdollisesti, mutta en ole itse kokeillut tuota Samsungin Smart View -systeemiä, eikä sivuilta ihan selvinnyt mistä sisältöä voi toistaa. Chromecast on itselleni tutumpi.