SSU-päivitys • Tarkkana Windows-päivitysten kanssa! – asenna tämä ensin

  Mitä jos on jo asentanut lokakuun kumulatiivisen päivityksen? Miksi ihmeessä tuollaista kriittistä päivitystä ei voida tarjota ja asentaa automaattisesti ennen kumulatiivista päivitystä? • Päivitin läppärit ja ei nille sen kummempia SSUita tullut vaan CumUpd jne. • Jossain Win 10:ssä näin masentuvan sekä mainitun SSU:n että normaalin kuukausipläjäyksen. En muista kummassa järjestyksessä ne asentuivat.

  Eipä tuo kovin kummoiselta vaikuta kertaluonteisen asennusjärkän osalta: This update makes quality improvements to the servicing stack, which is the component that installs Windows updates.

  Jos Androidikko (joka nimimerkistään huolimatta näemmä salakäyttää Winukkaa ;o ) sai kuukausipläjäyksen masennettua ilman SSU:ta, niin ei kannata enää pohtia masennusjärkkää. • Päivitys on näköjään jo asennettu koneelleni. Lienee asentunut viimeisimmän kumulatiivisen päivityspaketin yhteydessä.

  Edit: Päivitystä tarjotaan Windows Updaten kautta automaattisesti. Uutisointi antaa sen kuvan, että päivitys ei asennu automaattisesti, vaan se pitää käydä itse asentamassa päivityskatalogista. Näin luodaan turhaa panikkia.