"Huippuluurien" hinnat • @lauri-kosunen-0 sanoi ryhmässä "Huippuluurien" hinnat:

  niinkuin teemu totesi jos puhelin maksaa 500 euro niin tonnilla ei saa 2kertaa parenpaa puhelinta jote siinä mielessä 500 euroa on paljon rahaa miksi siis maksaa 500 euroa lisää

  Siksi kun jotkut ihmiset on idiootteja. se kuvien ottaminen, tekstailu, puhuminen, sähköpostin luku, naamakirjailu, jne onnistuu ihan hyvin jopa 100 euron puhelimella mutta kun ei vaan pitää ostaa se 500-2000 euron puhelin. • hyvä kysymys on myös mihin puhelimessa tarvitaan 512 gigan muistia ilmeisti applen kohdalla ainakin puhelimen hinta saadaan ylös tavaliselle käyttäjälle 64 gigaa riittää varmaan ihan hyvin • @lauri-kosunen-0

  valokuvat max resolla ja monet moneen kertaan, videot sama juttu ja tietenkin tsiljuuna appsia joilla tarkkaillaan sitä sun tätä, musafilut (iluuri ei vissiin tue flaccia ja kumppaneita). • @lauri-kosunen-0 sanoi ryhmässä "Huippuluurien" hinnat:

  hyvä kysymys on myös mihin puhelimessa tarvitaan 512 gigan muistia ilmeisti applen kohdalla ainakin puhelimen hinta saadaan ylös tavaliselle käyttäjälle 64 gigaa riittää varmaan ihan hyvin

  Jep 64 gt riittää koko puhelimen eliniän ajaksi kunhan osaa käyttää sitä oikein. Tarkoitan tällä sitä että ei käytä sitä kuvien, videoiden pitkäaikaisena säilytyspaikkana vaan siirtää ne aina koneelle kuvaamisen jälkeen. Tosin ne saattaa jo mennä automaattisesti Google kuvat pilvipalveluun. • tonnin luurit on myös varkaiden ja rikollisten suosikkeja tämä kannattaa muistaa kun bussissa ja metrossa kulkee yksi vaihtoehto on pitää nokian 3310 puhelinta mukana käyttää kallista älypuhelinta kotona kun bussissa tai metrossa näprää 3310 puhelimen kanssa ei herätä varkaiden huomiota • @lauri-kosunen-0 sanoi ryhmässä "Huippuluurien" hinnat:

  tonnin luurit on myös varkaiden ja rikollisten suosikkeja ...

  Eikö noita muka vieläkään ole saatu lukittua niin hyvin, etteivät varkaat pääse niitä ottamaan käyttöön?

  ämä kannattaa muistaa kun bussissa ja metrossa kulkee yksi vaihtoehto on pitää nokian 3310 puhelinta mukana käyttää kallista älypuhelinta kotona kun bussissa tai metrossa näprää 3310 puhelimen kanssa ei herätä varkaiden huomiota

  Loistava idea ostaa superluuri ja pitää sitä himassa tyynyn alla!

  Opettele käyttämään shiftiä ja pisteitä. • niin sanoin kyllä älypuhelinta käyttää kotona ei pitää tyynyn alla piilossa • Kotona voi käyttää ihan oikeaa tietokonetta (jopa sellaista, jolla on helppo lisätä isot alkukirjaimet ja pisteetkin), ei tarvitse räpeltää luuria. • jos on virustorjunta ohjelma olisi hyvä jos sen pystyisi laittamaan pin koodin taakse niin jos puhelin varastetetaan virustorjunta ohjelmaa ei pystyisi poistamaan ilman pin koodia silloin voisi varastetun puhelin paikantaa missä se on • Onhan noissa Find my phone mutta jos se on käyttäjän vastuulla pistää tuo päälle niin aika usein se jäänee tekemättä. Aika moni poistanee pin-koodin kyselyn tai koko lukituksen käytöstä jos sitä luuria käyttää muutaman minuutin välein. • 1600 euroa puhelimesta taitaa sitten olla maksimi applen puhelinten myynti kääntyi selvään laskuun ihmiset huomasivat pelkästä prändistä ei kannata maksaa jossain vaiheessa tulee puhelimien hinnoille pää vetävän käteen • Odotetaan ens vuotta että nähdäänkö 2kiloeuron luuri omenalta vai ei. Sama juttu se tuntuu olevan kaikessa omena-tavarassa eli apple-logo nostaa hintaa tuntuvasti verrattuna samantasoiseen ei-omppu koneeseen. • @lauri-kosunen-0 sanoi ryhmässä "Huippuluurien" hinnat:

  1600 euroa puhelimesta taitaa sitten olla maksimi applen puhelinten myynti kääntyi selvään laskuun ihmiset huomasivat pelkästä prändistä ei kannata maksaa jossain vaiheessa tulee puhelimien hinnoille pää vetävän käteen

  Tähän saakka Apple on onnistunut kasvattamaan tulostaan tasaantuvilla markkinoilla pelkästään laitteidensa hintoja kasvattamalla, mutta nyt yläraja vaikuttaisi tulleen vastaan.

  Silti edelleen löytyy maailmalta miljoonia Cupertino idiot-tax operationin tukijoita.

  Mainittu 1600 € on noin viisi kertaa minun yläraja. Ei varsinaisesti ole puutetta rahasta, mutta oikeasti tuntisin itseni idiootiksi, jos vaikkapa ostaisin 1600 euron iLuurin. • Voi olla että ensi vuonna se huippumalli maksaa sen 2000 euroa ja muut on sitten tonnin ja alle. • kannattaisko applen kokeilla vanhaa kikkaa pudottaa hieman puhelimen hintaa ei mitään äkkirysäystä vaan em 50 e katsoa miten se vaikuttaa myyntiin tarvittaessa pudottaa hieman lisää • Apple iPhone Xs Max 512 Gt -puhelin, kulta, MT582

  € 1 678,90

  "Rajoitettu saatavuus. Myynti on rajoitettu korkeintaan yhteen (1 kpl) iPhone Xs Max:n per asiakas."

  🐂 💩

  Hulluja kuitenkin piisaa:

  0_1546730137811_Screenshot_20190106_011409.png • Rajoitus varmaan koskee samaa päivää. Saatavuutta näyttäisi kumminkin ihan kohtuullisesti. • Samsung toi viime viikolla myyntiin uudet Galaxy S10 -puhelimensa. Tarjolla on vajaa 1000 euron S10, reilun 1000 euron S10 Plus, mutta myös edullisempi, 799 euron S10e.

  💸 💸 💸 💸 💸 💸 💸 💸 💸 💸 💸 💸 💸 💸 💸 💸 💸 💸 💸 💸

  Jännässä paikassa käytetään sanaa edullinen! Itse saattaisin harkita 299 euron luuria, en kuitenkaan Samsungin sotkemaa.

  Halvemmallakin voi saada itselleen käyttökelpoista rautaa, vaan kun en tahdo sellaista "landfill Androidia", jonka päivitykset ovat loppu jo puhelimen rullatessa ulos tehtaalta. Myöskään valmistajien lisäämät käyttöliittymät ja pakolliset roskaohjelmat eivät iske.

  Onneksi on "Nokia"! Ihan kiva tämä on ollut 250 € hinnalla (64 GB / 4GB). • @mikropiltti sanoi ryhmässä "Huippuluurien" hinnat:

  Samsung toi viime viikolla myyntiin uudet Galaxy S10 -puhelimensa. Tarjolla on vajaa 1000 euron S10, reilun 1000 euron S10 Plus, mutta myös edullisempi, 799 euron S10e.

  💸 💸 💸 💸 💸 💸 💸 💸 💸 💸 💸 💸 💸 💸 💸 💸 💸 💸 💸 💸

  Jännässä paikassa käytetään sanaa edullinen! Itse saattaisin harkita 299 euron luuria, en kuitenkaan Samsungin sotkemaa.

  Halvemmallakin voi saada itselleen käyttökelpoista rautaa, vaan kun en tahdo sellaista "landfill Androidia", jonka päivitykset ovat loppu jo puhelimen rullatessa ulos tehtaalta. Myöskään valmistajien lisäämät käyttöliittymät ja pakolliset roskaohjelmat eivät iske.

  Onneksi on "Nokia"! Ihan kiva tämä on ollut 250 € hinnalla (64 GB / 4GB).

  Noksu tosiaan tarjoaa hyviä vaihtoehtoja kohtuuhintaan. Päivitykset kulkee ja ohjelmisto on käytännössä puhdas. Ei näistä pidä missään nimessä maksaa 500 euroa enempää vaikka rahaa olisikin. Halvemmalla saa taatusti riittävän hyvää ellei sitten ole joku himopelaaja/koodari jossa vaaditaan paljon tehoja laitteelta.