Google Maps pissi(i) urakalla • Tuli Nokian elinikäisistä karttapäivityksistä (kusettivat juu) mieleen episodi Googlen karttojen kanssa.

  Kokeilin Googlen karttojen paikallista latausta aiemmin tänä vuonna. Mistään en aluksi huomannut, että toiminnon käyttöönotto kirjasi minut myös sisään ja alkoi vakoilemaan.

  Hienointa oli, että puhelimen GPS lakkasi toimimasta heti kun saavuin alueelle, jolta olin kartan tallettanut. Jos puhelimen bootin jälkeen käytin esim. OsmAnd karttoja (sen saa näemmä nykyään iOSillekin, hui!), toimi GPS OK. Heti kun käynnistin Google Mapsin, hyytyi GPS kokonaan myös muista karttasovelluksista.

  Vasta kun tein Google Mapseille täyden resetin (data, cache) ja uninstallin ROM versioon sekä boottasin perään, alkoi GPS toimimaan myös Google Mapsin kanssa. Tämän jälkeen päivitin Google Mapsin ja varmistin, etten ole kirjautuneena sisään.

  En aio kokeilla toista kertaa Googlen karttojen talletusta. • Käytit 2 kertaa, ekan ja vikan. ☎ • Kolmesti: ekan, vikan ja ainoan kerran. • LOL@GMA!!!