PSP:ssä on aivan surkea näyttö!  • Muistan kun Sony PlayStation Portablea hehkutettiin Nintendon tappajana. Oli muka niiin paljon nopeampi kuin Nintendo DS ja näyttökin oli aivan loistavan upean taivaallinen.

    Oikeasti PSP:n näyttö on ghostaava paska. Se on niiin paska, ettei joitain pelejä voi edes pelata. Ellei pelin väripaletteja/kontrastieroja ole oikein urakalla yritetty tekijöiden toimesta säätää, huomaa pahan ghostauksen sokea Reettakin.

    Tämä näyttöjuttu palasi mieleen nyt kun aloitin pelaamaan (Nintendolla) Return to PopoloCroisia. Aikoinaan PSP:n PopoloCroisia pelatessa ghostaus häiritsi vaan se ei estänyt pelaamista kuitenkaan.

    Tämä kaikki ekalla PSP mallilla. Myöhempien mallien näytön Sony sitten mokasi eri lailla. Osin tästä syystä jätin lopulta uudemman PlayStation Vitan ostamatta, vaikka OLED näyttöä (alkup. malli) hehkuttivatkin.

    Vita pelien puute toki oli myös suuri syy unohtaa kyseinen härpäke. Minulle kun ei riitä, että pelistä saa vain DRM kriplatun store version. Eipä tosin taida nykyään olla yksinoikeudella Vitallekaan enää kuin yksi peli, jota tahdon pelata. Muut on julkaistu muille leluille.