Pulse Audion äänensäädön haamut • HIP, eka viesti tänne, tosin riippuen firefoxin tai ubuntun teemasta erottelukyky on hiinä jä hiinä.

  Mutta itse aiheeseen, Käytän Pulse audion äänen säätöäa mutta siihen jää roikkumaan edellisistä videoista roskaa!

  0_1537565501538_PulseAudio_20180920T120952.png • Eipä roiku täällä mitään, katoavat suht heti kun meluavan ohjelman tahi selaimen välilehden sulkee.

  Turhat äänikortit ovat off, muuta en muista säätäneeni:

  0_1537599491122_Screenshot_20180922_095715.png • Sinulla on kuvassa väärä välilehti ja tuo on tuskin Ubuntussa Pulseaudio, siis Application ==Toisto välilehdellä ohjelmat jättää haamuja ja lista kasvaa, ennätys 10 haamua ja si ääntä toistava.
  0_1537606004983_Kuvakaappaus - 2018-09-22 11-40-13.png Tässä kuvassa minun Asetukset välilehti
  Tuo Portable Webcam C905 on mikrofoni
  Wow, painokoneet seis! Ne haamut olisin Spech-dispatcher toiminto joka starttasi automaattisesti, googlella löysin asetuksen "DisableAutoSpawn" jota ehdotettiin laittamaan päälle
  sudo gedit /usr/share/speech-dispatcher/conf/speechd.conf
  ja siellä oli kommentoitu pois ko asetus, poistin kommentointimerkin ja kas niitäpä ei äänensäädössä näy, kerkesin kyllä kokeilla toista juuri ennenkuin löysin tuo edellisen, tämän ensimmäisen taidan poistaa:
  mkdir -p ~/.config/speech-dispatcher && echo "DisableAutoSpawn" >> ~/.config/speech-dispatcher/speechd.conf
  Restart, olisi ehkäuloskirjautuminen ja takas riittänyt mutta käynnistin sitten uudelleen, joha tämä kone oli ollut päällä jo 8pv 🙂
  Sanoisin että Ratkaistu • Ei "oikealle" välilehdelle (mitä en viitsinyt pistää näytille) mitään jää roikkumaan. Näkyy kyllä toiston aikana, mutta katoaa ihan nätisti toiston loputtua (openSUSEn Pulseaudio).

  Toistin kahta videota samaan aikaan. MPlayer katosi heti kun ohjelman suljin, Firefox viivytteli listalla ehkä 10 s selaimen mölöttävän tabin sulkemisesta:

  0_1537611314151_Screenshot_20180922_131259.png

  Ilmeisesti openSUSEssani ei ole speech dispatcheria. Sain jo 80-luvulla tarpeekseni mölöttävistä hedelmävaaoista eli en kaipaa. • @mikropiltti Minulla on Ubuntu 18.4.1 Gnome ja vaihdoin vakio äänensäätimen kun siihen ilmaantui kylkeen asmanlaiset välilehdet ja tämän saa pienemmäksi mikä ei onnistunut Ubuntun vakiosäätimessä.
  Mutta tämän ratkaisin☝ eikä haamuja näy ja ohjelmien/videoiden äänisäätö katoaa muutamassa sekunnissa kun ohjelman/videon sulkee.
  Vähän lyhyt tila TAGille kun ei scpeech-dispather mahtunut kokonaan. • @lehix Löytyi muuten tapa ohittaa sudo, mutta joutuu sen salasanan kuitenkin kirjoittaan dialogiin, siis näin:
  $ gedit admin:///usr/share/speech-dispatcher/conf/speechd.conf

  eli admin:/ lisäksi toinen / eli juuri ja sitten /polku/jonnekkin/tiedostoon eli lyhyesti
  ohjelma admin:///polku/johonkin/tiedostoon 🤘 • En ole koskaan hiffannut sudottelua per komento (on siinä jokin "cache" salasanan utelulle sentäs). Sudotan terminaalin ja sitten käytän sitä komenteluun. • @mikropiltti sanoi ryhmässä Pulse Audion äänensäädön haamut:

  En ole koskaan hiffannut sudottelua per komento (on siinä jokin "cache" salasanan utelulle sentäs). Sudotan terminaalin ja sitten käytän sitä komenteluun.

  hifistelijä. 😛

  totta toki että 1 sudokuilu riittää.