Läppärin käyttäminen puhe-esityksen äänen vahvistamiseen • Miten saa mikrofoniin puhutun äänen kuulumaan suoraan tietokoneen kaiuttimista? Molemmat toimivat erikseen, mutta ääni ei mene läpi. Tarkoitus käyttää kerhoillassa puhujan äänen vahvistamiseen. Koneessa windows 10 • Moinen lienee tarkoituksella estetty, ääni alkaisi kiertämään. Voi tosin olla, että virityksen saa päälle, en tiedä.

  Homma voisi toimia sellaisessa vempaimessa, jonka näytön saa käännettyä ympäri ja jossa mikrofoni ja kaiuttimet jäisivät eri puolille. • Tarkennus alkuperäiseen kysymykseen. Mikrofoni on irrallinen ja käytetään selvästi taaempana. Kaiuttimet myös Genelecin irralliset ja yleisöön päin suunnatut. En tarkoittanut suinkaan läppärissä olevaa mikrofonia ja sen omia kaiuttimia. • Löysin itse ratkaisun tähän kysymykseen. Kerron tässä, jos jollain muullakin olisi sille käyttöä.
  Windows 10:ssä
  Asetukset-> Ääni -> Syöte -> Laitteen ominaisuudet -> Laitteen lisäominaisuudet -> (uudessa ikkunassa välilehti) Kuuntele - > Kuuntele tätä laitetta.

  Edellä syöte on siis mikrofoni. Tuntuu toimivan, mutta pitää kokeilla todellisessa tilanteessa, tuleeko viivettä.