Android Auto • Android Auto

  Joo, heti läksi. Sai siis poistettua, ei ollut ROMmilla. • Tekikö se jotain pahaa? Jatkuva seuraaminen tms. • Googlen tietäen seuraisi varmaankin kaikkea mitä ei hyvin piilossa olevista kieltoasetuksista saisi pois päältä. Vaan kun en moista softaa mihinkään tarvitse, niin miksi ihmeessä pitäisin sen luurissa. Tulee vaan turhia päivityksiä.

  Muistin tosin väärin, kikkareen sai vain disableen, ei kokonaan pois.

  Scamsung muuten on melkoinen veitikka - kaikki Googlen softat saa pois tai disableen, mutta kaikkea Scamsungin omaa scheisseä ei saa edes disabloitua. Bixby esim. yrittää hyppiä silmille siellä täällä. Onneksi sentäs pakkobundlatun Fecesbookin saa disableen, muuten menisi luuri palautukseen. • @mikropiltti sanoi ryhmässä Android Auto:

  Bixby

  Itsekään en tykkää Bixbystä. Netistä löytyy ohjeet sen disabloimiseksi. Se saattaa ola työlästä, mutta kannattaa. Samsungin luureissa olevia Samsungin ohjelmia ei saa mitenkään poistettua, ei Bixbyäkään, sillä vaikka ne poistaisi, ne pelkätään korvautuvat "tehdasversiolla" eli luurissa alunperin olevalla versiolla, vaikka ohjelmaa on saatettu päivittää uudempaan versioon. Mutta kun näkee vähän vaivaa, niin ohjelmien oikeudet voi laittaa minimiin ja Bixbyngin voi nestää vakoilemasta käyttäjän joka liikettä ja ehdottelemasta mihinkä kauppaan kannattaa mennä seuraavaksi ja mitä kannattaisi ostaa seuraavaksi. • Itsekään en tykkää Bixbystä. Netistä löytyy ohjeet sen disabloimiseksi. Se saattaa ola työlästä, mutta kannattaa.

  Scamppa on duuniluurini (nytkin pölyttyy työpaikalla pöydällä), roottaus tai bootloaderin unlockaus ei käy, muut viritykset OK.