Vaihtuva "Taulunäyttö" seinälle ! • Re: Mikrobitin rakenteluohjeita verkossa

  Viimeisessä MikroBitissä oli juttua tällaisesta taulusta, mutta tuo analytiikan rakentelu oli ihan liian vaikeaa minulle ? Nyt olen suunnitellut että tekisin taulu-tv:stä tai vaihtoehtoisesti tietokoneen vanhasta näytöstä taulun johon tulisi vaihtuvia valokuvia esim. muistikortilta ? No tämähän pitäisi olla ihan helppoa, mutta antakaa nyt vähän vinkkiä miten / kumpaa toteuttaisin ?

  Taulu TV seinällä valokuvatauluksi johon rakentaisin hienot raamit niin kukaan ei välttämättä heti huomaisi ideaa ? Kuvia syöttäisin vaan yksinkertaisesti laatikossa olevan kannettavan kautta HDMI- kaapelilla tai vaikka USB-tikulta ? Eikö tämä olisi kaikkein yksinkertaisin ja taulukin voisi olla melko komean kokoinen riippuen budjetista, kuitenkin nuo valmiit ostettavat taulut maksavat melkoisesti kun koko alkaa suurenemaan ? Onko tällaiselle jotain esteitä , jos vaan maksaa sähkölaskun.? Ja sitten tuo taikapeili / -lasi, saako niitä lasiliikkeistä ja ovatko kalliita ?

  ATK- näyttö seinälle ja ohjaus samoin kuin edellä tai sitten sisälle minitietokone ? Pieni ongelma vaan on tuon minikoneen käyttöönotto ja ohjaus kun ei ole tullut askarreltua niiden parissa ?

  Laittaisiko joku pientä ohjetta/ kommenttia miten kannattaisi toteuttaa ??

  mandata