"Tokion olympialaiset televisioidaan 8k-laadulla" • Erottuuko koronavirus jo tolla resolla? 🤧 • No joo, onhan tuo 8k jo kova, mutta itseä mietityttää myös kuinka monella on tuon lähetyksen sallima 22.2 kanavainen audiojärjestellmä.

  NHK on kertonut että kisojen (jos ne edes pidetään) aloitus- ja lopetustapahtumat lähetetään 8K-laadulla.
  Tuon lisäksi vain muutamat urheilulajit lähetetään 8K laadulla (sekä myöhemmin monet paraolympialaislajit).
  Eli koko kisoja ei voi katsella 8K-laadulla jos se jossain olisi mahdollista.

  EDIT: Kellä olisi heittää 85,000€ niin voisi hommata Sony KD-98ZG9 98"-töllön kisoja varten 😌 • No joo, onhan tuo 8k jo kova, mutta itseä mietityttää myös kuinka monella on tuon lähetyksen sallima 22.2 kanavainen audiojärjestellmä.

  Itse en ole noihin höpinöihin lähtenyt, 5.1 on ja pysyy.

  EDIT: Kellä olisi heittää 85,000€ niin voisi hommata Sony KD-98ZG9 98"-töllön kisoja varten 😌

  Tarvitsisi eka talon tai jotain, johon moinen töllö mahtuu... • Ja seuraavat olympialaiset tai sitä seuraavat tulevat sitten 16k-resolla ja sitten onkin tarvetta aika isolle tönölle että mahtuu telkku ja muut sisään.

  Nousevan auringon maassa se suurin 8k höpötys on, muualla maailmassa 8k ei ole juuri missään. • Itselleni on seuraavaksi olkkariin tulossa 4K (max koko lienee 65") ja siihenkin enin 4K sisältö tulee seuraavien sukupolvien pelikonsoleista. Toki jotain 4K leffojakin tullee hankittua.

  8K on totaalisen turha ja ainoastaan pakkopullana hankin ehkä joskus (eihän nytkään taida enää saada hyvää OLEDia full HD:na). • Totta mutta tavalliset tallaajat ostavat 8k töllöjä vaikka sisältöä ei ole ollenkaan tai vähän ja lisää tulee erittäin hitaasti.