Tabletti, joka soveltuu myös muistiinpanojen kirjaamiseen käsin • Heippa! Olen tutustunut markkinoilla oleviin " e-paperi" -laitteisiin. Esimerkkejä markkinoilla olevista laitteista: Mobiscribe, remarkable, supernote.

  Edellä mainittujen laitteiden ideaan kuuluu, että niillä voi ainoastaan lukea e-kirjoja tiedostoformaateissa, ja tehdä muistiinpanoja esim. Pdf dokumentteihin.

  Minulla on hakusessa laite, jossa on suurin piirtein saman tasoinen muistiinpano-ominaisuus (samalla tasolla oleva kynän herkkyys) ja samaan aikaan mahdollisuus käyttää myös applikaatioita.

  Onko teillä tiedossa laitteita, jotka pystyvät tähän? Toisin sanoen, hakusessa on tabletti, joka soveltuu myös muistiinpanojen kirjaamiseen.

  Erään vertailun mukaan iPad Pro 12.9 apple kynän version 2 mukaan pääsi tuolle "listalle". Kaipaisin kuitenkin myös muita esimerkkejä, mielellään Android-puolelta • En tiedä täyttääkö tarpeesi, mutta tsekkaa Samsung Galaxy Tab S6 ("epätodennäköisesti halvemmassa" Verkkiksessä 50 € kalliimpi kuin Gigantissa ja Powerissa).

  Ostin 4G mallin ilman näppiskuorta. Näppisiviritys todettiin jokusessa arvostelussa keskinkertaiseksi ja laitteen softat työntekoon kelpaamattomaksi roskaksi.

  Näppistä en juuri kaipaa ja mitään töitä en laitteella tee - se on lähinnä uutisten lukemiseen ja satunnaiseen retropelien pelaamiseen erillisen ohjaimen kanssa. Saatan joskus jonkin videonkin katsoa.

  Kynä (S Pen) on mielestäni ihan OK ja Samsung Notesin tekstintunnistus toimii OK (kunhan ei mene handwriting predictionia päälle laittamaan, silloin tulee aivan huuhaata). Auttaisi, jos osaisi ihan oikeallakin kynällä paremmin kirjoittaa.

  Kirjoituksen tunnistuksesta suoraan muiden ohjelmien kanssa en tiedä, mutta voi niissäkin käyttää virtuaalista Samsung näppistä ja siinä kynää.

  Galaxy Tab S6 on mielestäni teknisesti ihan kiva ja enimmät huuhaasoftat saa kuriin. Melko kallis lelu uutisten lukemiseen tosin.