Amazon ja pukettien toimitus • Amazon rantautumassa Pohjoismaihin – paketit voi saada kotiin vielä saman päivän aikana

  Neljännes olisi valmis maksamaan Prime-palvelusta, johon kuuluu nopea toimitus.

  Kuriirin odottelu vaan on yleensä syvältä. Muistaakseni ainakin USAssa Prime maksuun kuuluivat myös kaikki postikulut ja se olisi joskus ollut tosi pop kun tuli paljon leffoja tilailtua. Kiire on hyvin harvoin.

  Nyt pöpöaikana en ole enää tilannut mitään, koska Amazon USAkin alkoi puskemaan puketit kuriirilla. Minulla on paljon parempaa tekemistä kuin käkkiä kotona kuriiria odottamassa.

  Jotkut kökkökuriirit (lue UPS) toki eivät edes yritä toimitusta ja paketti menee noutopisteeseen (UPSin tapauksessa lisäksi on pakko odottaa se yksi toteutumaton toimitus, pakettia ei saa siirtää suoraan noutopisteeseen). Niihin on sitten matkaa alkaen pari kilometriä suuntaansa ja kun henkkarikin on nyt pöpöaikana vanhentunut, ei pakettia saa edes ulos.

  Ainoa UPSia surkeampi kuriiri (kuulemma kuskeilla ei ole puhelimia edes) oli Fillarilähetit tjsp.

  https://fi.trustpilot.com/review/www.ups.com • Täällä tuli vihdoin ja viimein lähikauppaan Postin noutopaikka lähetyksille (tätä ennen lähin oli 5 kilsan päässä ja riippuen kuka puketin toimitti niin se oli joko keskustassa R-kiskalla tai sitten hevonv*tunkuusessa (silti ns. linnuntietä lähin paikka) jonne ei mene kuin pari bussia harvakseltaan). • Minullakin on ollut Postin noutopaikka aikaa R-Kiskalla (ei vaan auta kökkökuriirien kanssa) ja nyt on lähempänä pakettiautomaatti.

  Aiempi Postin oma konttori oli yhtä tuskaa. Meni kiinni jo klo 17 (vaiko 16:30) ja jos sinne ehti, oli siellä hilkatinmoinen jono. Oikein hyvä kun lopettivat sen muka palvelupisteensä. • No varsinainen posti on ns. kaupungin toisella puolella (paskareissu etenkin jos ei pysty kunnolla kävelemään (koettu kertaalleen), bussilla meno säästää kävelemiseltä suurimmalta osin (silti parisen sataa metriä pysäkiltä asiamiespostiin) ja matkassa pikkasen mutta hyöty sinällään on olematon ja bussikuski pitää outona kun käyttää bussia muutaman sadan metrin matkaan) ja kun paikka on heti sisääntullessa edessä niin siinä odottaessa saa väistellä kaupassakävijöitä ja kun samassa pisteessä on veikkauspiste niin porukkaa riittää normiaikoina. • @mikropiltti sanoi ryhmässä Amazon ja pukettien toimitus:

  Nyt pöpöaikana en ole enää tilannut mitään, koska Amazon USAkin alkoi puskemaan puketit kuriirilla.

  Ja nyt ne pakottavat käyttämään omaa shippingiään. Eipä tarvitse tilata mitään! Ellei sitten keksi samaan pakettiin kasaa muuta kamaa (jolloin taas joutuu maksamaan verotghhh...).

  Price $22.97
  AmazonGlobal Shipping + $35.48

  Minulla on paljon parempaa tekemistä kuin käkkiä kotona kuriiria odottamassa.

  Aluksi pakkokuriiri sentäs maksoi ihan normihinnan eli about $6,50. • Ahaa, vielä tämäkin: We are delivering to your region with limited shipping options. Please expect extended delivery time.

  Eli maksa itsesi kipeeksi ja odottele rauhassa. • @mikropiltti sanoi ryhmässä Amazon ja pukettien toimitus:

  Ahaa, vielä tämäkin: We are delivering to your region with limited shipping options. Please expect extended delivery time.

  Eli maksa itsesi kipeeksi ja odottele rauhassa.

  Jos siinä on kato Marinin ja Sipilän twisti. Eli ensin pelotellaan/maksatetaan/heikennetään massiivisesti ja sitten onkin ihan superdiili kun pikkuisen löysätään takaisin. Tätä pissatusta teki aiempi porukka ja nyt uunituoreessa EU-diilissä uusi.

  Ja Amazon tekee vastaavasti nyt kunhan ensin heikentää ja sitten rantautuu Skandinaviaan, niin homma normalisoituu 😉