Nettiyhteys katkeilee kesken selauksen • Mistähän voisi johtua kun nettiyhteys katkeilee kesken selauksen ja sen jälkeen pitää kone buutata. Joskus yhteys palautuu buuttauksen jälkeen, mutta useasti pitää kone käynnistää 2-3 kertaa ennen kuin yhteys jää päälle. Pätkiminen tapahtuu useimmiten Iltasanomien sivuja selatessa, mutta myös muillakin sivuilla. Vika ei ole modeemissa, koska se vaihdettiin juuri uuteen. Joten vaikuttaa siltä, että vika on tässä koneessa, mutta missä. Toisinaan saattaa mennä parikin päivää, että toimii hyvin. Yleensä kuitenkin pätkii päivittäin, ainakikin kerran. Win 10.

  Jouko • Veikkaan samasta ongelmasta kärsivänä maallikkona, että koneen verkkoyhteyteen liittyvät ajurit eivät ole ajan tasalla tai yhteensopivia käyttämäsi Windows 10 -version kanssa. Versiotiedon (muotoa XXXX) näet kirjoittamalla Windowsin hakuun winver ja painamalla enteriä. • Jos pöytäkone/läppäri on myyty Win10 asennettuna niin silloin ajureiden pitäisi olla W10 yhteensopivia, jollei niin ota yhteyttä myyjään ja ala valittamaan tai vaihtoehtoisesti asennat itse uusimmat ajurit valmistajan sivulta. • Tämä on pöytäkone ja windowsin versio on 1909. Tässä on myös driverbooster ohjelma, joka päivittelee ajureita tämän tästä. Se on kylläkin ilmaisversio, joka pyytää aina päivittämään pro-versioon, että saisi loputkin ajurit päivitettyä. • Driveboosterilla ei tee mitään muuta kuin heittää ei-rauhoitettua vesilintua. Mene emon/yietokoneen valmistajan sivulle ja sieltä etsit ajurit ja lataat ja asennat ainakin alkuun verkkokorttiajurit. Jollei auta niin tarkista verkkokaapeli jos langalla kiinni jos langaton yhteys käytössä niin sitten etsit ja asennat sen langattoman verkkokortin ajurit myös. • @marko-forssell sanoi ryhmässä Nettiyhteys katkeilee kesken selauksen:

  Driveboosterilla ei tee mitään muuta kuin heittää ei-rauhoitettua vesilintua. Mene emon/yietokoneen valmistajan sivulle ja sieltä etsit ajurit ja lataat ja asennat ainakin alkuun verkkokorttiajurit. Jollei auta niin tarkista verkkokaapeli jos langalla kiinni jos langaton yhteys käytössä niin sitten etsit ja asennat sen langattoman verkkokortin ajurit myös.

  Tyhmä kysymys: miksi Driver Boosterilla ei tee mitään? • @androidikko

  Jos kone toimii ongelmitta mukana tulevilla ajureilla niin ei syytä päivittää, jos haluaa kaiken mahdollisen tehon irti niin sitten voi päivittää tai uudemmissa ajureissa on korjattu aikaisemmissa ollut bugi. • Tässä on Asuksen emo ja kävin sen sivuilla päivittämässä verkkortin ajurin. Tällä ei kuitenkaan ollut mitään vaikutusta. Nyt pitää yrittää jotain muuta. Tänäkin aamuna piti käynnistää monta kertaa. • Voi olla rikki jolloin joko hankkii erillisen verkkokortin tai uuden emon.