Samsungin mainokset • Samsungin puhelimien iso ongelma – mainoksista ei pääse eroon millään

  Samsungin kökkösoftat saa enimmäkseen disabloitua. Minulla taitaa olla käytössä vain Samsung Notes ja näppis.

  Jostain (näppis?) puskee välillä Firefoxiin Samsungin salasanantalletustuputus, muuten on ollut rauhallista. Jos kiusa lisääntyy, pitää keksiä jatkossa jotain muuta.

  Applea ei kuitenkaan tule... • Minulla piti keväällä keksiä kanssa konstit kun reliikki sampan aikoinaan kallis huipputabi heitti tukemasta monia softia, tärkeimpänä dronen softat. Kamppeessa kun oli 4.2.2 ja sampalta ei tuoreempaa löydy.

  Muinainen CyanogenModikaan ei aikoinaan olisi antanut tukea heittämällä, kun silloin asiaa tutkin, niin sampan kikkareissa pysyin. Nyt keväällä pakon edessä sitten huomasin että jos jaksaa ja osaa värkätä, niin LineageOS voisi olla mahdollisuuksien rajoissa saada toimimaan. No en ekaa kertaa ollut pappia kyydissä ja tabi siis alkoi olla förmitätön ilman päivitystä, niin otin riskin.

  Kun sitten illan metsästelin eri työkaluja ja softia, niin yömyöhäällä sainkin kamppeen pelaamaan LineageOSsilla. Ja hyvin muuten pelaakin. Tosin ihan kymppiä en siihen saanut (ainakaan vielä), mutta minusta noin vanhaan oli ysikin aikamoinen saavutus 🙂 • @mikropiltti sanoi ryhmässä Samsungin mainokset:

  Jostain (näppis?) puskee välillä Firefoxiin Samsungin salasanantalletustuputus

  Huuhaa loppuu tällä asetuksella: settings -> general management -> language and input -> autofill service -> none