Remedyn Control • Valittiin otsikossa mainittu mm. vuoden parhaaksi suomalaiseksi peliksi. Onkos kellään omakohtaista kokemusta miten se pyörii normaalissa PS4:ssa? Jostain luin, että paikoin tökkii enempikin, ellei alla ole PS4 Pro.

  Lisäsin sen nyt omalle PS5 seurantalistalleni:

  PS5 / Control Ultimate Edition
  PS5 / Ghost of Tsushima
  PS5 / Horizon Forbidden West
  PS5 / Last of Us Part 2, The
  PS5 / Ratchet & Clank: Rift Apart
  PS5 / Spider-Man: Miles Morales

  Jos noista tulee kelvollisia, ni eiku shopaten. • Vaan siis kun PS5 versio julkaistiin kiekolla bugisena (ainakin HDR kusee), hommasin GOG version PuuCeelle. Ja kun Intel tyssi näytönohjaintensa myyntiin tuomisen, aloin nyt pelaamaan peliä antiikilla.

  Peli kuitenkin ainakin vielä pörrää OK 1440p:llä, jotkin tekstuurit kuitenkin ovat paskalaatuisia. En tosin tiedä johtuuko tämä näyttiksen muistista (6 GB) vai jostain muusta.

  Esim. tässä vaahtosammutin on roskaa muuhun verrattuna:

  0_1656014543711_2022-06-23_20-08-14.jpg • Ainakin yksi optional bossi on mahdoton ilman huijausta. Peli kaatuu suht heti kun bossia on ampunut kerran. Jos säätää fyssalaskennan GPU:lta CPU:lle, pysyy peli pystyssä jonnin minuuttia vaan ei tarpeeksi kauan bossin nitistämiseksi.

  Eiku siis päälle "one shot kills" ja homma hoitui. • @mikropiltti sanoi ryhmässä Remedyn Control:

  Eiku siis päälle "one shot kills" ja homma hoitui.

  Joo yhdessä pelissä mitä pelaan piti suojella yhtä ukkoa sen aikaa että tämä sai ns. merkkitulen päälle ja samaan aikaan päälle hönkii luurankosotilaita (ml. jousimiehiä) ja neljännen yrityskerran jälkeen pistin modista OSKn päälle ja aloitin niiden luurankojen lahtaamisen (oikea lähestymistapa olisi tietenkin grindaus (helppoa jos viitsii kun vihulaiset ja pomot henkiinheräävät sen jälkeen kun on uudelleenladannut pelin) että sankari olisi sen verta voimakas että rivivihulaiset kuolevat 1-2 iskulla mutta ei todellakaan nappaa tai sitten tapattaa niitä ukkeleita kunnes tehtävä suoritettu) kunnes ukkeli oli suorittanut tehtävänsä. • Nyt läpi Control. On muuten eka Remedyn peli, jonka sain läpi.

  Enpä tiedä voiko Death Rallya pelata läpi. Eka Max Payne hyytyi palavaan kuppilaan tms. ja tokaa en ole yrittänyt. Alan Wakea yritin pariinkin otteeseen vaan jatkuvasti respawnaavat vihulaiset ja patien puute vei hermot.

  Quantum Break on DRM kriplattu ja loput Remedyn pelit pikkuvirityksiä tyyliin online hötön lisäosia tai sitten mobiilimoskaa.

  Vielä olisi Controlissa kolme löydettyä optional bossia nitistämättä ja ehkä jotain kokonaan löytämättäkin. Sitten on vielä kaksi lisäosaa (Foundation ja AWE) vaan jaksaneeko niitä. • "Eka Max Payne hyytyi palavaan kuppilaan tms. "
  Meikä taas sai muistaakseni tuon läpi, kun taas kakkosta en viitsinyt enää hinkata kun tuli jotain vähän vaikeampaa vastaan, niin meni hermo,
  En muutenkaan pitänyt kolmannen persoonan shootereista. FPS:t koska vaan, niinkuin esim. MOHAA:t, niitä oli kiva pelata saitilla työkeikalla kun odotteli että jotain tapahtuisi johon meikun inputtia olisi tarvittu. • En muista kummassa MPssä oli kun piti ampua ilmapallossa oleva pahalainen alas, Dukessakin (Plutonium pack) oli kohtia joissa godmodea tarvittiin. • @mikropiltti

  Voi Death Ralllyn pelata läpi mutta se viimeinen vastus on sen verta kova että pitää olla aika rattimies että sen päihittää (ajoi sitten kummassa moodissa tahansa). • "The sauna is warm, the beer is cold, and the kossu is in ice."

  0_1657368973408_2022-06-30_23-17-34.jpg