Hyvä koneen puhdistusohjelma? • Moi ! Osaisko kukaan suositella jotain (mielellään ilmainen, tai edullinen) koneen puhdistusohjelmaa. En ole CCleanerin jälkeen löytänyt mitään yhtä yksinkertaista, joka siivoaisi turhat tiedostot, puhdistaisi rekisterit, ym. 🤔 Oon yrittänyt etsiä, tuloksetta. Ei Avastia please 😜 BleachBit todella vaikea käyttää.
  Neuvoista kiitollinen 🤗 Joelina • Et ehkä kaipaa tällaista neuvoa, mutta oikeastiko moista putseria tarvitaan? Mitä tapahtuu, jos vaan lopetat moisten käyttämisen?

  Kaiken maailman päivitys/putsaus/tunetusohjelmia toki haluttaisiin myydä, mutta niiden tarpeen voi oletuksena kyseenalaistaa (osa on pelkkiä huijauksia). Sitten jos kohtaa jonkin ongelman, jota ei Windowsin omilla työkaluilla (tai Googlen löytämillä neuvoilla) saa korjattua, voi ehkä harkita.

  PS: Käytän minäkin tällaisia:

  -rw-r--r-- 1 lasse users 1375592 Oct 7 15:29 OOSU10-1.8.1415.exe
  -rw-r--r-- 1 lasse users 214243 Jun 19 23:25 UWT4-4.7.1.zip

  Noilla saa Windowsin ärsyttävimpiä ominaisuuksia kuriin. • @Joelina

  Ellei Windowsin oma putsari riitä niin voisit kokeilla KCleaneria (kcsoftwares). • No jaa. Onhan CCleaner toki turpunut ajan saatossa pahasti ja pari kuprua sattunut matkan varrella, mutta kyllä siitä silti kaluksi vielä on, kun tuunaa asetukset kohdalleen. Ja sopiva vanha versio voi olla tarkoitukseen sopiva. Ei siis aina tarvitse olla se uusin käytössä, jos vanhassa ei tiedossa reikiä tai niiden hyödyntämisiä. Mulla käytössä paljon jotain muutaman vuoden takaista. • Minä taisin muuten olla eka MikroPC:n aikana, joka suositteli CCleaneria ja vuosi taisi olla 2005 tai 2006 (ei voi enää suoraan tarkistaa, jollen ala virittää vanhaa kantaa ylös, pitääpä harkita 🙂 ). Näyttää softan ensijulkaisu olleen 23.9.2003. Hitto että tässä tuntee taas itsensä kalkkikseksi... • Ja CCleanerista on myös portable versio olemassa ellei halua asentaa sitä. • @joelina: "En ole CCleanerin jälkeen löytänyt mitään yhtä yksinkertaista, joka siivoaisi turhat tiedostot, puhdistaisi rekisterit, ym. "
  Miksi siis haluat vaihtaa toiseen puhdistusohjelmaan, jos olet tyytyväinen Ccleaneriin? Jos haluat kokeilla kokeilemisen ilosta toista puhdistusohjelmaa, se voisi olla Wise Disk Cleaner tai Wise Registry Cleaner. Sinänsä hyvä ajatus suojata omaa yksityisyyttään poistamalla kaikenlaisia seuraimia, joita koneeseen asentuu käyttäjän tietämättä vierailtaessa eri sivustoilla. • Selaimesta seuraimet sun muu moska poistuu näppäilemällä shift-ctrl-delete, valitsemalla sopiva aikaväli ja laittamalla sopivat ruksit ruutuihin. Lopuksi liksautetaan OK.

  Mitään erillisiä cleanareita ei tarvita.