Elisa vs. DNA  • Lissu lähettää maksettavan summan (ja muut tilpehöörit) tekstiviestinä (aamulla jolloin siihen tekstiviestiin herää) mutta DNAlla on valittavissa paperilasku, e-lasku tai lasku sähköpostiin (eli kaiketi semmoinen "hieno" PDF-skanni laskusta (näkee ensi kuussa kun tulee toka lasku kun eka tuli paperisena josta piti sitten maksaa muutama euro ylimääräistä)) ja DNA vastasi kyselyyn että ei ole tällä hetkellä mahdollista saada laskua tekstiviestinä. Luulisi aiheuttavan vähemmän vaivaa kummallekkin osapuolelle jos se lasku tulisi muutaman rivin tekstiviestinä eikä PDFänä (oletus kun sitä laskut jotka ovat tulleet sähköpostiin ovat olleet).  • @marko-forssell sanoi ryhmässä Lissu vs DNA:

    DNAlla on valittavissa paperilasku, e-lasku tai lasku sähköpostiin (eli kaiketi semmoinen "hieno" PDF-skanni laskusta (näkee ensi kuussa kun tulee toka lasku kun eka tuli paperisena josta piti sitten maksaa muutama euro ylimääräistä))

    Kyllä, lasku tulee PDF:nä.  • Juu, yksikin verkkolaskuoperaattori/skannauspulju luopui meililaskumahdollisuudesta kokonaan. Jatkossa piti lähetellä skannauspalveluun perinteisesti paperilaskuina, jos ei sähköistä laskua ollut käytettävissä.