töllön kaukosäädin ilman paristoja hömppä • IS kertoo Samsungin aivopierusta:

  Vuonna 2021 Samsungin qled-tekniikkaa käyttävissä televisioissa on aurinkoenergialla toimiva kaukosäädin, joka voidaan ladata sisävalolla, ulkovaloilla tai usb:llä. Paristoja ei enää tarvita.

  Samsung arvioi, että tämä muutos auttaa säästämään maailmanlaajuisesti 99 miljoonaa AAA-paristoa tulevan seitsemän vuoden aikana. Arvio perustuu Samsungin omiin laskelmiin, ja tulokset arkikäytössä voivat vaihdella olosuhteista riippuen.

  Taas uusi laite, jossa on hissukseen tuhoutuva akku. Ja hyöty paristojen säästymisen osalta on lähinnä markkinointihöpinää (ja löytyyhän niitä ladattaviakin paristoja).

  Oman töllöni kapulassa on alkup. paristot. Niiden parasta ennen oli joulukuu 2010 vaan edelleen siis toimii OK:

  0_1610178601969_356b651e-61c7-49e3-9513-f3cf943e1dd9-image.png • Kuinkahan kauan kestää ladata tuon Sampan kapulan akku täyteen j(lähteestä riippuen) a kuis kauan tuo akun lataus kestää käyttöä?`Suomessa kohtuuhyödytön kun auringonvaloa ei välttämättä paljoa ole ja USBilla ladattaessa sama kuin käyttäisi uudelleenladattavia pattereita ja valolla ladattaessa kestänee jonkun aikaa ennenkuin on käyttökunnossa (jos on päässyt tyhjentymään). Toki perinteiden mukaisesti akkua ei välttämättä helpolla itse vaihdeta eli kun akku sanoo poks niin se on uuden kapulan hankinta edessä. • Minulla kapulat ovat kaapissa pölyltä suojassa. Eivät luulemma valolla latautuisi, vaikka lasiovi löytyykin.

  Koko akkuidea on hanuksta.