Windows rekisterin "puhdistus" • Olen useasti ihmetellyt sitä, miten monta ohjelmaa löytyy windows rekisterin tarkistukseen ja sieltä löytyneiden "virheiden" korjaamiseen.
  Kokeillessani niitä, niin joidenkin rekistericlean ohjelman mielestä rekisteri on ok, mutta toisaalta jokin toinen ohjelma löytää vaikka kuinka paljon korjattavaa. Sekavuutta aiheuttaa myös se, että esim. maksullinen ohjelma ei löydä mitään korjattavaa, mutta jokin "free use" ohjelma listaa kymmeniä paikkoja, joita pitäisi korjata. Tai sitten päinvastoin.
  Kaikkien näiden virheilmoitusten tarkastelu vaatii yleensä syvempää tutkimista, joiden lopputulos on yleensä se, että kaikki virheilmoitukset ovat ainakin osittain tai täysin oikeassa.
  Yleensä ohjelmien asenuspaikka ei vastaa rekisteriin tallentunutta tietoa, mutta moni muu rekisteriin tallennettua tietoa vaatii syvällisempää tutkiskelua, joita jotkin Cleanreg- tyyppiset ohjelmien olisi mahdollisuus selvittää hetkessä.
  Windows rekisterihän on yksi tärkeimmistä windowsin lataantumiseen liittyvistä tiedostoista, joten olisi hyvä tietää, mikä on se ohjelma johon voi luottaa? • No sitä oikeata puhdisturtarvetta harvemmin on, jolla jotain näkyvää saisi aikaan, joskus toki, kun kone on ollut solmussa/saatunut. CCleaneria olen käytellyt 15 v ja kertaakaan en ole tainnut ongelmiin joutua. • Kuten PaPeR sanoi niin Ccleaner riittää ja Revo uninstallerilla voi sitten poistaa ohjelman joka ei muuten poistu ja sillä sitten siivota rekisteri (varoen).