Aika kultaa muistot • Kun nyt pari kertaa on tullut pelattua tuota ~20 vuotta wanhaa peliä niin ei se oikein samalla tavalla iske kuin iski aikoinaan jolloin jaksoi pelata sitä päivittäin useamman kerran kun nyt 1 "ottelun" jälkeen ei ole yhtään hinkua aloittaa seuraavaa peliä.

  Alpha Centaurissa sama vika että kun sen on 1 kerran läpäissyt niin ei ole halua aloittaa sitä uudelleen alusta seuraavalla vaikeustasolla tai kansallisuudella (etenkin kun yksiköissä ei sen kummempaa eroa ole). • Minulla ei vielä koskaan ole aika eikä maltti riittänyt millekään strategiapeleille (ellei Archonia lasketa). Jos kaikki muu loppuu, niin ehkä sitten. • @marko-forssell sanoi ryhmässä Aika kultaa muistot:

  Kun nyt pari kertaa on tullut pelattua tuota ~20 vuotta wanhaa peliä niin ei se oikein samalla tavalla iske kuin iski aikoinaan jolloin jaksoi pelata sitä päivittäin useamman kerran kun nyt 1 "ottelun" jälkeen ei ole yhtään hinkua aloittaa seuraavaa peliä.

  Alpha Centaurissa sama vika että kun sen on 1 kerran läpäissyt niin ei ole halua aloittaa sitä uudelleen alusta seuraavalla vaikeustasolla tai kansallisuudella (etenkin kun yksiköissä ei sen kummempaa eroa ole).

  Nnniiin että mikä peli? • @olli-vänskä-mb

  Versio 2.20 jonka version 3.0 arvostelin toisaalla.