Returnal PS5 • Taitaa taas jäädä väliin Housemarquen peli. Kirosana tuo roguelike, minulla ei ole malttia eikä aikaa hieroa samaa peliä 17 kertaa.

  And that's enriched with some roguelike elements for variation and replayability.

  Aiemmat Housemarquen pleikkapelit ovat jäänet väliin, koska niistä on ollut saatavilla vain DRM kripletit, nyt sentäs on luvassa peli ihan kiekolla.

  Jos peli on kelvollinen ja roguehöttöä on siedettävissä määrin, on 70 € kuitenkin aivan liikaa. Saapi nähdä kauanko kiekon hinnan lasku järjelliselle tasolle kestää.

  Muutenkin tuntuu koko PS5 aina vaan huonommalta idealta. Nyt Sony nitistää Japanin pelikehityksensä ja julkaisee lisää pelejä PC:lle. • Nyt pari kertaa livenä sen pömpelin nähneenä PS5:n design näyttää kyllä jo ankealta • Ei minua kurvit haittaa, suuri koko kylläkin. Ja pömpeli voisi olla kokonaan musta.

  Myös alkuperäinen PS3 oli liian järeä. Keskimmäinen eli slim malli on hyvä, viimeisin malli eli super slim on ankeaa halpisroskaa. • Wikipedia SNES peleistä: SNES julkaistiin Isossa-Britanniassa 150 punnan hintaisena huhtikuussa 1992, ja Manner-Euroopan julkaisu tapahtui muutamaa viikkoa myöhemmin. ... Yhtenä ongelmana Suomessa oli Segan kanssa käydyn tiukan kilpailun lisäksi pelimoduulien korkeat hinnat; uusien pelien hinta oli usein 600 markkaa (n. 100 euroa).

  Vuoden 1992 600 markkaa tosin on nyt jo 150 euroa.

  Muistan tuon kylmäävän 600 markkaa, hinta oli aivan järjetön. Yhtään peliä en silloinkaan Suomesta ostanut. Tai no ostin minä käytetyn USA Star Foxin joltakulta 100 markalla.