Windows 10-päivitys: Lumian akku tyhjenee päivässä • Lokakuun Windows 10-päivityksen jälkeen Lumia 640:n akku on tyhjentynyt huomattavasti aiempaa nopeammin. Lieneekö Microsoft vauhdittamassa käyttäjien luopumista.
  Voisihan tätä luulla akun ikääntymiseksi, mutta siitä ei tässä tapauksessa ole kyse. Sekä oma 640 dual-sim että vaimon 640 XL alkoivat kärsiä samasta ongelmasta samaan aikaan. • Näkeekö Lumiasta battery asetuksista mikä akkua imee? Jos siis sattuisi olemaan yksittäinen kikkare, jonka saa kuriin. Sellainenkin kikka kuin yksi bootti päivityksen päälle on joskus auttanut (noin niin kuin yleensä johonkin ongelmaan).

  Lieneekö Microsoft vauhdittamassa käyttäjien luopumista.

  Ei taida olla mitään iloa Mäsälle moisesta, pelkää kuolleen hevosen piiskausta koko nykyinen Windows mobiili kuvio. • Windows Phone oli jo alusta asti kuoleva mobiilijärjestelmä. Sillä ei ollut mitään mahkuja kilpailla Androidia ja IOs järjestelmiä vastaan joten Microsoftilla ei enää hirveästi ole kiinnostusta sitäkohtaan. • Näkee asetuksista vaikka viikon ajalta mikä syö akkua. Itellä Iltalehden näyttäisi vievän syystä tai toisesta (ilmeisesti luuri katsoo että pitäää olla taustalla pörräämässä) neljänneksen virrankulutuksesta. • Sähköposti vie eniten ja Iltalehti on toisena. Sovellusten kulutusjakauma on entisen kaltainen, mutta akku kuluu nopeasti. Ja muutos tapahtui molemmissa puhelimissa vajaat kaksi kuukautta sitten. • Moista kun Googlaa, niin jotkut väittävät factory resetin auttaneen vanhempaan vastaavaan ongelmaan. Voi auttaa tai voi olla pelkkää ajan hukkaa.