01.01.1970 vanha rootin tuhoaja leviää suomessa kuin tauti! • ""Minkään mikkisoftan tuotteen ajaminen suoraan internetin suuntaan ei ole koskaan järkevää. Varsinkin kun mikkisoftan lähdekoodeja oli päästy lueskelemaan. Välissä pitäisi aina olla suodattava palomuuri ja mielellään vähän fiksumpi proxy-palvelin, niin ei pääsisi suoraan hyökkäämään palvelimeen.

  Mutta mennyt mikä mennyt. Nyt saa laiskuudesta, ahneudesta ja tyhmyydestä maksaa maineella ja rahalla. Säästäminen tietoturvassa on aina yrityksen oma vika." -Tuntematon • @tuta-nota sanoi ryhmässä 01.01.1970 vanha rootin tuhoaja leviää suomessa kuin tauti!:

  Minkään mikkisoftan tuotteen ajaminen suoraan internetin suuntaan ei ole koskaan järkevää.

  Korjasin tuon. • Jutussa mainittu "hiekkalaatikko" löytyy puhelimen rootista nimellä fancybox, jonka suojaus avautuu aikaleimaamalla. • Microsoft julkaisi oman päivityksen 14.04 ja ainakin Samsung on tehnyt, osittaisen korjaukseen ytimeen 13.04, kaikessa hiljaisuudessa. Päivämäärät ei voi olla sattumaa. Tehtailijat liikkuvat täysin vapaasti omissa koneissani ja luureissani. Mikään ei näytä niitä pysäyttävän. • Tätä nyt kuukausia tutkineena, olen päätynyt johtotulokseen. Sisään tullaan sim-kortista ja mikään yhteys ei ole turvassa, joka on jotenkin riippuvainen sim-kortista. Tekniikka on todella vanhaa ja vastassa vain neljän numeron pin-koodi. Googleta sim-attack, Linux Kali. Myös bitlockerin käyttö auttaa asiassa. Windowsin Home versioissa, ei moista ole mutta muissa versioissa kyllä. Onnea taisteluun ja oikeiden aseiden löytämiseksi! Case closed! • Voiko tosiaan olla niin. että Windowsin ja Samsungin ohjelmistokehittäjät, eivät ole tietoisia nollapäivä (Zero-Day Exploits) haavoittuvuuksista vieläkään?
  https://www.youtube.com/watch?v=xZc6mD9PSI4
  Malware Fox löysi juuresta (Root CA) epäilyttäviä sertifikaatteja kolme, koneen toiminnoissa ei mitään muutosta. F-Securen Safe on tuossa pyörinyt kolmatta päivää ja on tarkastanut reaaliajassa 61669 tiedostoa sekä vahvistanut minun käyneen 10730 sivustolla, parissa päivässä. Näin kertoo maailman ykkönen ja on pysäyttänyt yhden tiedoston. Yhteys on kaapattu, sim-kortin kautta. kuten aiemmin on mainittu. Sama porukka tehtailee pankkihuijauksia tällä hetkellä. Olen seurannut heitä pitkään ja samoin he ovat seuranneet minua. Kissa-hiirileikille, ei näy loppua. Voisiko joku, jolla tietoa on , astua esiin ja kertoa kuinka nämä hyökkäykset saadaan loppumaan? Kiitos! • Vaikka olen aktivoinut Cloud- Sandbox Teknologian, kone on ja pysyy etäohjattuna. Millään toimilla, ei saavuta mitään. Windows versiota vaihdellaan lähes joka päivä ja on suoraan nähtävissä kuinka esim. sulkevat ohjelmia sekä estävät ohjelmistoja toimimasta sekä vaihtavat salasanoja, kaikkeen minkä näkevät. Nämä toimet saavat älyttömät mittasuhteet kun laskutkin menevät niille ja on helvetinmoinen selvitystyö päällä. Puhelimesta lähetellään tekstiviestejä jne. Onko niin, että läppärin verkkovirrasta irrottaminen on ainoa keino, jolle saan nämä tyypit hetkeksi hoitamaan asioitaan sokeana? • Olenko ainoa, josta tämä ketju tuntuu enempi salaliittoteorialta kuin todellisuudelta? • @mikropiltti sanoi ryhmässä 01.01.1970 vanha rootin tuhoaja leviää suomessa kuin tauti!:

  Olenko ainoa, josta tämä ketju tuntuu enempi salaliittoteorialta kuin todellisuudelta?

  Et. Kumpikaan ei esitä sen kummempia todisteita tai edes kerro että mikä osoite/tms on kyseessä.

  Itse tein kerran sertifikaatti-tarkistuksen ja löytyi pari vähän hämärää mutta ei koneesta ollut tullut spämmin lähettäjää tai muuta sellaista. • Mulla ollut asiakkaina pari tällaista aikoinaan. Taisin siellä foorumillani näistä vasta jotain kertoakin. • @paper sanoi ryhmässä 01.01.1970 vanha rootin tuhoaja leviää suomessa kuin tauti!:

  Mulla ollut asiakkaina pari tällaista aikoinaan. Taisin siellä foorumillani näistä vasta jotain kertoakin.

  Ihka oikeita ongelmia? • @marko-forssell sanoi ryhmässä 01.01.1970 vanha rootin tuhoaja leviää suomessa kuin tauti!:

  @paper sanoi ryhmässä 01.01.1970 vanha rootin tuhoaja leviää suomessa kuin tauti!:

  Mulla ollut asiakkaina pari tällaista aikoinaan. Taisin siellä foorumillani näistä vasta jotain kertoakin.

  Ihka oikeita ongelmia?

  En tässä näin julkisesti avaa enempää, mutta kaikkea tulee vastaan, kun parikymmentä vuotta asiakkaita palvelee ja ongelmia ratkoo. Konsultointiakin on monenlaista. • @marko-forssell
  Olette auttamattomasti kusessa, mikäli luulette kyseessä olen salaliittoteorian. Tämä on aivan todellista ja kyseessä on täydellinen yhteyden haltuunotto ja etäohjaus. Eilen näin rekisterin jämistä, että on tehty jonkinlainen proxy-siltaus yhteyden ja koneen välille. On se nyt perkele ellei kuuluisalle nettikytälle ole Linuxin Kali tuttu vekotin Entinen Backtracker. Älä jauhaa paskaa. Kytillä samat toimet, kuten aiemmin mainittu. Asiasta ei mitään epäselvyyttä. Ainoa, jolla pääsee kyllä.
  Tässä esimerkki kuinka Kalilla otetaan haltuun Android etänä. Salaliitto. Ei jumalauta, millä tasolla te pelaatte. Koittakaa nyt herätä, ennen kuin alkaa sattua ja isosti sittenkin. Ettehän te ole ole perusteista perillä. Täysin naurettavaa paskaa. https://null-byte.wonderhowto.com/how-to/hack-android-using-kali-remotely-0160161/ • @Marko-Forssell
  Mikäli epäilet salaliittoteoriaa niin laita puhelinnumerosi ketjun hännille niin saat varmasti nämä porukat kylään ja välittömästi. Tämä kone on jatkuvassa monitoroinnissa jossain, enkä tiedä kuinka ne jaksaa? Tehdäänkö siellä jossain vuorotöitä, siltä alkaa tuntua. Kuten aiemmin kerroin pankkihuijaukset ovat saman porukan tekosia. Ehkä annoin heille murusen tietoa ja kuvia, jonka tajusin vasta jälkikäteen. Numero tiskiin ja tiukka ote tuolista, sillä meno on hurjaa!!! Ei ole tarkoitus vittuilla kenellekään. Turhauttavaa kun ei uskota ja paska leviää kuin rutto. • Toivoisin, että aiheesta kirjoitettaisiin, järkiperäinen juttu, jossa neuvottaisiin kuinka tällaiset voi välttää jos mahdollista jne, sillä vauhti vain kiihtyy ja aikaleima löytyy kohta, joka luurista. Yhteystiedoista, yhteystietoihin niin tauti kasvaa räjähdysmäisesti! Olen melko varma, että mukana on myös suomalainen tai suomalaisia, sen verran tarkkaa on tekstiviestieni seuraaminen. Ei auta slangisanat tai muu koodaus. Kääntäjällä ei tuloksia tule, noilla sanoilla. Myös pankkien tekstiviestit ja muu näytti suomalaisen kirjoittamalta. • Tässä esimerkki kuinka Kalilla otetaan haltuun Android etänä.

  Tuo on aivan roskaa. Jos kohde saadaan asentamaan haxorin luoma paketti, niin sillä tavalla otetaan haltuun mitä vaan.

  Saa sillä Kalilla (joka on vain yksi työkalukokoelma) systeemejä toki haltuun paikkaamattomien bugienkin avulla. • Toivoisin, että aiheesta kirjoitettaisiin, järkiperäinen juttu, jossa neuvottaisiin kuinka tällaiset voi välttää jos mahdollista jne, sillä vauhti vain kiihtyy ja aikaleima löytyy kohta, joka luurista.

  Kirjoitan vielä tämän, vaan sitten lopetan näin epämääräisesti kirjoitetun ketjun seuraamisen. Varsinkin kun jo alat hyökkäämään vastaajiakin kohden.

  Androidissa ja puhelimien piirisarjoissa on ollut paljon pahoja bugeja. Maailmassa lienee edelleen käytössä satoja miljoonia vanhentuneita ja helposti kaapattavia Android puhelimia.

  Jostain syystä laajamittaisia hyökkäyksiä ei ole ollut, kohdennettuja kylläkin. Jos laajamittaisia hyökkäyksiä olisi käynnissä, niistä uutisoitaisiin.

  Ongelmilta tuppaa välttymään, kun ostaa länsimaissa tunnetun ja yleisesti käytössä olevan puhelimen, jolle oikeasti tulee kuukausittain päivityksiäkin. Päivitykset täytyy asentaa eikä edes Googlen storesta kannata kokeilla kaiken maailman pierusovelluksia. Saati sitten asentaa sovelluksia muualta, ellei todellakin tiedä mitä tekee.

  Järjellisiä valmistajia ovat ainakin Google (tuki saattaa olla edelleen vain kolme vuotta, en ole tarkastanut) ja Samsung Galaxy sarjan osalta (kaikki laitteet = ?). Ns. Nokia ei välttämättä pysy pystyssä neljää vuotta päivityksiä tarjoamassa. • john doe: no en takuulla kirjoita mutta eipä se sinällään mitään haittaisi kun siinä ei ole muuta nettiyhteyttä kuin wlan.

  sinä ja kumppanisi ette ole postanneet mitään konkreettista vaan pelkästään maalanneet piruja seinälle. • En ala kinaamaan jos tietoa ei löydy. Sanon vain, että ei uutisoitaisi, massapaniikin välttämiseksi. Laajamittaiset hyökkäykset ovat todella meneillään ja tietoa salataan. Kohdennettuihin hyökkäyksiin tarvitaan kotiosoite ja Shodan. Kone on sekaisin kuin seinäkello ja kertoo, ettei verkkoyhteyksiä ole käytettävissä. Sitä on rajattu niin, ettei ohjelmat toimi tai niiden tietyt osat. Myöskään järjestelmä ei ole palautettavissa, tiettyjä protokollia on poistettu käytöstä jne. Epäilen yhä suomalaisia, sillä heitä kiinnostaa tämä keskustelu niin kuin aina sairasta ja rikollista päätä konsanaan. Vaikea tätä on kääntäjälläkään seurata. Jonkinlaista tyydytystä, kaikkien tietojen ja kuvien kaappauksesta saavat, se on käynyt selväksi. Omassa kaveripiirissä, ei ole enää yhtään luuria, joissa aikaleimaa ei löytyisi. Terveiset hakkereille! Ihailen ja kummastelen suuresti taitojanne.