"Arpajaiset" • Onkos laki tjsp muuttunut kun ennen osallistumisen ns. arpajaisiin piti oleman ilmaista pl. postituskulut mutta nykyään on sitten vaikka minkälaista arpajaista missä osallistuminen edellyttää että ostaa jotain. • Missä esim? • @mikropiltti

  Mitä missä esim?

  Jos tarkoitat nykyisiä arvontoja niin Discshopilla on että tilaa uutuuselokuva X niin osallistut arvontaan ja ainakin paikallisella Citymarketilla on että osta tuote X ja rekisteröi ostoksesi (eli käytä plussa-korttia ja mahd. voittaessasi luovuta vaikka mitä Keskon käytettäväksi) ja "voit" voittaa hienon fillarin (ei-sähkö ja 1 kpl jaossa). Ekassa ei menetä rahaa kun palauttaa leffan (tiedä sitten miten arvontaan osallistuminsen käy) ja tokassa menettää sitä (tosin summa on pieni). • En tiedä nykylaista, mutta kierrettiinhän se jo muinoin näpsäkästi.

  Osallistumisohjeet limupullon etiketin kääntöpuolella. Arvontakoodi limupullon korkin sisäpuolelle. Jne. • @mikropiltti sanoi ryhmässä "Arpajaiset":

  En tiedä nykylaista, mutta kierrettiinhän se jo muinoin näpsäkästi.

  Osallistumisohjeet limupullon etiketin kääntöpuolella. Arvontakoodi limupullon korkin sisäpuolelle. Jne.

  Joo niinhän se oli ja sitten nykyään on taasen että kommentoi naamakirjassa arvonnan järjestäjän sivulla tai ota kuva ja postaa se titityyhyn jollain häshtägilla ja muuta roskaa.