backlog God of War • Listaa MobyGamesista:

  God of War 2018 PS4
  God of War: Ascension 2013 PS3
  God of War III 2010 PS3
  God of War: Ghost of Sparta 2010 PSP
  God of War: Chains of Olympus 2008 PSP
  God of War II 2007 PS2
  God of War 2005 PS2

  Olisi hiukka pelattavaa juu. Eka God of War meni aikoinaan hyvin lopputappeluun saakka, jossa tuli urakalla turpiin. Peli idioottina kyselee vähän väliä, että haluatko vaihtaa helpommalle. Lopulta sitten lopputappelun kolmannessa vaiheessa peli lipsahti vahingossa helpolle ja sen jälkeen sinä ei ollut enää mitään haastetta, En jaksanut pelata uudelleen, kun oli sormet kuralla.

  Kakkosessa taisi käydä jotain vastaavaa.

  Chains of Olympus tuli pelattua läpi vaan se kun on PSP peli, ei näyttö tahi ohjaimet loista. Samasta syystä sitten Ghost of Sparta on kokonaan pelaamatta.

  God of War III jäi kesken, koska hyppääminen oli vaikeinta. Siihen kuolin, en vihollisten käsiin. Tuplahyppyä oli jotenkin muutettu aiemmista peleistä ja se vaan ei kerta kaikkiaan sujunut.

  Eilen kokeilin pikaisesti Ascensionia, ja siinä hyppy tuntui normaalilta, hmm.

  Anyway, nyt on kaikki kuusi ensimmäistä God of Waria hommattuna PS3 versioina. Siitä se backlogin purku lähtee. • Ensimmäinen God of War on edelleen reilu 15 v julkaisusta todellinen badass peli! • Kujanjuoksuhan tämä on, mutta hyvä sellainen. Takaisin ei pääse aiempiin paikkoihin.

  Nyt yritän kunnolla tutki paikkoja, jotten missaa orbeja sun muuta. Ja pitää pohtia mitä aseita tai taikoja upgradeaa, koska kaikkeen ei orbit riitä. • Nyt yritän kunnolla tutki paikkoja, jotten missaa orbeja sun muuta.

  Näemmä salaisuuksia riittää urakalla. Pitää pörrätä jokunen kerta kukin "kenttä" ja johan löytyy tawaraa! • @mikropiltti Ja minä tahkoan sitä Fallout nelosta. Siinäkin sitä nysvättävää piisaa. • Bluepoint Games on tämän God of War PS2 -> PS3 väännöksen tehnyt. Ei ole kovin kummallinen PS2 versioon nähden, mutta jotain parannusta kuitenkin. Äänetkin ovat edelleen pelkkää stereota.

  Samainen Bluepoint Games päivitti Demon's Soulsin PS3 -> PS5. Siinä ero lienee huima. • Kahos: God of War (Solid 60 FPS in ‘Performance Mode’) or (Solid 60 FPS at 4K if installed from disc with no patches installed)

  https://www.psu.com/news/guide-all-ps4-games-that-perform-better-on-ps5/

  Eli siis ilman patchejä pörrää PS4 Gof of War hyvin PS5:ssa.

  Ei tosin etene edes eka God of War (aavikolla hortoilen), koska joutui pistämään kämpän sekaisin ikkunarempan takia. Ehkäpä taas viikonloppuna peli etenee. • Eipä ole God of War HD:ssa mitään toivoa ehtiä painella nappuloita joidenkin vihulaisten QTE lopettajaisissa. Onneksi QTE:t eivät ole pakollisia, saisi kyllä enempi orbeja. • God of War C64!

  0_1622353493272_1055302-aegean-voyage-commodore-64-screenshot-i-find-the-horn-of.png

  No ei vaan Aegean Voyage. • Huu! God of War PS4 näyttää melkosen hyvältä ihan fullHD:na. Ekaa kertaa testasin pikaisesti koko peliä. Ja siis PS5:lla. • Bluepoint Games on tämän God of War PS2 -> PS3 väännöksen tehnyt. Ei ole kovin kummallinen PS2 versioon nähden, mutta jotain parannusta kuitenkin. Äänetkin ovat edelleen pelkkää stereota.

  Lukee paketin kulmassa näemmä "Dolby Pro Logic II". Enpä tiedä tukeeko nykyinen esivahvistimeni enää moista. Löytyy kyllä geneerinen "Dolby Audio - Dolby Surround" asetus, mutta manuaali ei sano sanaakaan antiikkiformaateista. Ääntä kyllä moisella saa takakajareihin vaan onko se tilaääntä jää testattavaksi. • Ääntä kyllä moisella saa takakajareihin vaan onko se tilaääntä jää testattavaksi.

  Kuulemma pelistä irtoaa jonninlaista tilaääntä. Melko heikko esitys vaan eipä Dolby Pro Logic II kovin kummoinen viritys ole.

  Nappien hakkaus ei kyllä sovi enää minulle - jos nyt sopi nuorenakaan. • Peli idioottina kyselee vähän väliä, että haluatko vaihtaa helpommalle.

  Tämä PS3 remake tuntuisi kysyvän vain kerran (per pelisessio). Saapi nährä kuin käy lopputappelussa. • Onneksi QTE:t eivät ole pakollisia, saisi kyllä enempi orbeja.

  ARF! Ovat pakollisia joissain boss fighteissa. Tuli minotaurista Mustin muonaa vasta parin onnistuneen QTE:n ja muun mätön jälkeen. • Huu! God of War PS4 näyttää melkosen hyvältä ihan fullHD:na. Ekaa kertaa testasin pikaisesti koko peliä. Ja siis PS5:lla.

  Ja siis sitten kun sai vaihdettua töllön fullHD -> 4K, pörrää peli 4K:na. Ei se mikään aito 4K peli ole tekstuurien suun muun osalta, mutta parani kyllä ulkonäöltään lisäreson ja HDR:n myötä. Pörrää varmaankin 60 fps.

  Edellä mainittu siis suoraan kiekolta ilman mitään patcheja. Vaan edelleen kuusi God of Waria rästissä (ekassa tosin loppu lähestyy) ennen kun tuota uusinta PS5:lla pelaa... • Nyt viimein jaksoi lopputappelun pelata. Siis ekan pelin lopputappelun.

  Eka ja kolmas vaihe meni yhdellä yrittämällä, vaikka turpiin meinasi tulla. Keskimmäisessä putosin pari kertaa monttuun. Keskimmäisessä sain myös viimeisenkin taian/aseen päivitettyä maksimiin.

  Eiku God of War kakkosen kimppuun... • Melkoinen savotta! • Pingun on tehtävä, mitä pingun on tehtävä.

  Tomb Raiderin osalta harkitsen vakaasti aloittavani reboot trilogiasta. Tosin koko Tomb Raider saattaa jäädä eläkepuhteeksi nn+1 vuoden päähän. • @mikropiltti

  Joo joskus 80+ vuotiaana, eri asia että pysyykö padi enää käsissä silloin. • Ajattelin kyllä päästä eläkkeelle hiukka aiemmin.