backlog God of War • @mikropiltti

  Sinä kyllä mutta valtiovalta ei. • Bugaa näemmä. Sisters of Fate 1/3 tappelu päättyi PS3:n täysjumiin.

  Siispä joskus toiste ekalta (tosi tuhdilta) siskolta kaula poikki... • Aihetta liipaten, on näemmä hinta menossa väärään suuntaan:

  0_1628410161821_b4ac2bc3-3a97-437c-b85c-a555967ccd1a-image.png

  No itse olen tuon hankkinut aikaa sitten eli eipä hätä.

  Liittyy aiheeseen siten, että leffassa juostaan golden fleecen perässä. God of Warissa Jasonilta jäänyt (kerberos naatti välipalaa) golden fleece on jonninlainen hihavaruste eikä talja. • Perseukselta kypärä lyttyyn, miekka poikki, kilpi pois ja kallo murskaksi sekä koukkuun roikkumaan. Icarukselta leikaten siivet irti ja pudottaen Hadeksen kaveriksi, sitten siivet omaan käyttöön.

  Todellinen kulttuuripeli! • Kohta Zeus tukehtuu kylmään siskonmakkarasoppaan. • @mikropiltti sanoi ryhmässä backlog God of War:

  Bugaa näemmä. Sisters of Fate 1/3 tappelu päättyi PS3:n täysjumiin.

  Siispä joskus toiste ekalta (tosi tuhdilta) siskolta kaula poikki...

  Eipäs tuo mikään sisko ollut.

  Nyt lienee kolmaskin sisko löytynyt ja hänpä on todellinen vuori. Lähentely ei vaan vielä onnannut, pelin pahimmat tappelut iskivät eikä enää jaksa tänään vääntää. • PC versiota pukkaavat tammikuussa ulos sitten, tuon mukaan ilmeisesti siihen ihan panostavatkin ettei olis mikään "pilipalikäännös" sit kyseessä...

  https://blog.playstation.com/2021/10/20/god-of-war-2018-is-coming-to-pc/ • Ei voi tajuta miksi Sony valuttaa kruununjalokivensä PC:lle piratisoitaviksi. • @mikropiltti

  Itse on tullut pelipuoli hoideltua nyt jo melkoisen pitkän tovin ajan PeliTietokone (PC) sekä Sonyn Playstation vehkeet siinä samalla vieressä. Itselläni menneet vallan suvassa sovussa vieretysten, enkä näe syytä miksi tuolta tieltä ja linjalta olisi tullut poikettua ajan saatossa, eikä näillä näkymin myöskään tulevaisuudessa taida tulla pompattua muille teille vierahille.

  No juups, eiköhän Pleikkarilla hyvin pitkälti porukat ole jo tuon pelin (God of War) hankkineet aikoja sitten itselleen jotka sen aikovat sille hankkiakin sillä vähän isommalla hinnalla, kyl sitä varmaan vielä oikein halvoista aleista sinnekin kulkeutuu. PC:lle jos laittavat maltillisen hinnan niin kyllä mä luulen että mieluumin sitä porukat ihan ostavat niistä digikaupoista nykyaikana kuin alkavat näkemään vaivaa ja leikkimään piraattiversioilla. Eikö noi aiemmatkin Pleikkari pelit ole käsittääkseni kuitenkin ihan suht koht tyydyttävästi myyneet myös tietokoneiden puolella.

  Sittenhän nuo tuppaavat olemaan noita pelejä jotka ovat jo siellä Pleikkarialustalla jo varsin iäkkäitä. Mutta tämä seuraava olis jo vähän tuoreempi tapaus jos nyt totetuu edes tai lähiaikoina ylipäätään.

  Nyt olis huhua että myös Ghost of Tsushima olis sieltä PC:lle tulossa. Ilmeisesti Amazonilla vilkkunut kansitaide jossa ei lue Playsation Only tekstiä enää kuten on aiemmin lukenut.. samalla tavalla kait siellä oli aiemmin Horizon Zero Dawn sekä Days Gone… ennen kuin sitten putkahtivat myös tiesikalle saataville. Toki täyttä varmuutta tuolle ei vielä kuitenkaan ole.

  Harmi kun eivät ole tuoneet Dreams nimistä tuotosta, se sais PC:llä aivan taatusti paljon niitä pelien tekijöitä lisää kun vielä pistäisivät yhteen että Playstation ja PC jutskia vois pelata ristiin rastiin… ja se olis vaan juuri tuolle pelille enemmän hyväksi mitä enempi porukat sille väsäis sisältöä. Siellä on yleensä vallan hauskoja ideioita ja pienpelattavaa jo nyt kuitenkin ihan kohtalaisesti, vallaankin noihin juhlapyhiin kaikkea kivaa kausimatskua mm. Halloween, Joulu jne... • Nyt olis huhua että myös Ghost of Tsushima olis sieltä PC:lle tulossa. Ilmeisesti Amazonilla vilkkunut kansitaide jossa ei lue Playsation Only tekstiä enää kuten on aiemmin lukenut.. samalla tavalla kait siellä oli aiemmin Horizon Zero Dawn sekä Days Gone… ennen kuin sitten putkahtivat myös tiesikalle saataville. Toki täyttä varmuutta tuolle ei vielä kuitenkaan ole.

  Haluaisin Days Gonesta päivitetyn (mieluiten PS5) version kiekolla vaan ei ole näkynyt. Julkaisuversio on kevolton.